Follow:
Grime Haar Make-up Nagels

2017

Dit is het laatste artikel van het jaar 2017, vorig jaar zag je als laatste artikel een terugblik op het jaar. Met mislukte foto’s en wat high- en lowlights van Make-up e.d. Vandaag weer zo’n overzicht maar dan van het jaar 2017. Klik snel verder als je nieuwsgierig bent geworden.

Ook dit jaar zijn er weer goed bekeken en minder goed bekeken artikelen. Marble Nails met Twinmarkers van Action is met een grote voorsprong het best bekeken artikel. Via zoekmachines komen veel bezoekers hier terecht, het hele jaar door. Amazing Blue en het Super Lash Serum zijn daarnaast ook veel bekeken. Tot slot komen er ook veel mensen een kijkje brengen aan het Drama Green en Siamese Tweeling.

Het minst bekeken artikel was Blue Stone, iets vaker bekeken is de Lila Look van laatst. Maar ook het hele mooie roze met holografische lakje van Kiko 505 Rosa Caprioglio Perlato is niet veel bekeken. De zachte Lavender Violet look, komt op de vierde plaats. Maar ook de Gele Rainbow Look is niet veel bekeken, wat me ook niet verbaasd want echt flateus is de look niet.

Nu komt het leukste van het artikel, namelijk alle mislukte foto’s. Het schieten en timen van de foto’s is niet altijd even gemakkelijk. Hier een aantal mislukte foto’s in willekeurige volgorde op een rij.

Frozen Look

Copper Eyes and Nude Lips

Groene eyeliner en blauwe lippen

It’s my Birthday!

Juicy Blackberry

Fresh(er) Pink and Purple look

Make-up Horror: Uitgeschoten mascara

Mac Stone Lipstick

Unicorn

Lavender Violet

Kerst Look

Girly Clown It

Affectionate Purple

Pink & Silver

1 April, kikker in je bil!

Ook in 2018 hoop ik met net zoveel plezier als in 2017 en 2016 verder te gaan met Make-up e.d.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Kirsty

  Nog een gelukkig nieuwjaar! En leuk om ook de minder gelukte foto’s te zien; zelf doe ik dat eigenlijk nooit, maar ik zit mij wel geregeld rot te lachen als ik ze terug zie.

  4 januari 2018 at 19:53
  • Reply Eva

   Beste wensen ook voor jou! Haha ja dat doe ik ook altijd!

   5 januari 2018 at 07:15
 • Reply Maaike

  Gelukkig nieuwjaar! Leuk om de foto’s te zien. De meeste foto’s vallen echt wel mee hoor 😀

  4 januari 2018 at 22:53
  • Reply Eva

   Jij ook gelukkig nieuwjaar! Haha ja vond ook dat ze erger konden, maar ze waren net niet charmant genoeg voor in de artikeltjes!

   5 januari 2018 at 07:15

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: