Follow:
Grime Haar Make-up Nagels

2018

Lookmas 7
Deze hele week elke dag een artikel online in het teken van Kerst en Oudjaar.
Vandaag is de laatste dag van het jaar en dus het laatste artikel van Lookmas. Dus net als in 2017 en 2016 een overzicht van het afgelopen jaar met mislukte foto’s die mijn blog niet gehaald hebben en de high- en lowlights van Make-up e.d.

Ook dit jaar zijn er weer goed bekeken en minder goed bekeken artikelen. Dit jaar is het artikel Super Lash Serum het beste bekeken, wat vorig jaar online kwam. Net als vorig jaar scoort het artikel Marble Nails met Twinmarkers van Action hoog als meest bekeken artikel. Wat ik opvallend vind is dat Half skelet, half mens op de derde plek staat, dit was een van mijn eerste artikelen op mijn blog. Ook het Dilemma: Doorlopende wenkbrauwen & Geen wenkbrauwen is veel bekeken. Gelukkig is er ook nog een artikel uit 2018 dat in de top 5 van meeste bekeken artikelen staat, namelijk All Fired Up.

Uiteraard zijn er ook artikelen minder goed bekeken. Het minst bekeken artikel is Jullie Looks aankondiging 2017. Daarna komt de look Zwart Rood, is ook niet mijn favoriete look. Vervolgens komt Movember, hier ben ik wel erg trots op omdat ik mezelf hier echt heel erg mannelijk vind. De No-make-up Make-up Look scoort ook niet hoog. Mijn meest favoriete nagellak scoort ook niet zo goed in dit lijstje, Flip Flop Fantasy.

Nu komt het leukste van het artikel, namelijk alle mislukte foto’s. Het schieten en timen van de foto’s is niet altijd even gemakkelijk. Hier een aantal mislukte foto’s in willekeurige volgorde op een rij. Vorig jaar had ik vooral mijn ogen dicht dit jaar had ik steeds mijn mond open. 

Verjaardag!

Geen kwantiteit, maar kwaliteit

Smokey Green

LvanR Collab: Morphe Brushes 35B palette

Ruby Woo

Blue Lilac

Christmas Curly Pink

All Fired Up

Ook in 2019 hoop ik met net zoveel plezier als in 2018, 2017 en 2016 verder te gaan met Make-up e.d.

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Gelukkig nieuwjaar!! En zo herkenbaar, foto’s die mislukt zijn 🙂

  5 januari 2019 at 23:30
  • Reply Eva

   Haha jij ook de beste wensen!

   6 januari 2019 at 13:45

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: