Follow:
Make-up

Call me, Love

Deze knallende look doet me een beetje denken aan een zonsondergang. Dit komt door de roze en oranje tinten. Eerder kwam Sunset Look en Pink Sunset al online op Make-up e.d. Maar deze look is weer heel anders vind ik.

Ik heb voor het eerst een nieuwe foundation gebruikt. De B.A.E. Shake up Skin tint in 01 naturel tan, dit is een foundation van de Hema, ik had nog niet eerder iets van B.A.E. gebruikt. De kleur is best prima voor mijn teint. Alleen net iets geler dan dat ik zelf ben. Hij blijft gedurende de dag ook redelijk zitten. Om de onzuiverheden en kringen onder mijn ogen te camoufleren heb ik de Catrice Liquid Camouflage Concealer in 005 Light naturel gebruikt. Mijn gezicht afgepoederd met de Make-up Studio Transparant poeder nummer 1.

Mijn wenkbrauwen zoals je de laatste tijd wel vaker terug hebt kunnen zien heb ik aangezet met de Hema Eyebrow Pomade Dark Brown. Om ervoor te zorgen dat de oogschaduw extra intens van kleur word heb ik de Kryolan Eye Shadow Primer gebruikt. Voor de look heb ik verschillende kleuren gebruikt, uit het Morphe 35M Boss Mood en Morphe 25B Color Burst. Op de waterlijn heb ik de NYX Jumbo Eye Pencil Milk aangezet. Om de wimpers mooi uit te laten komen en zwart aan te zetten heb ik de Catrice Glam & Doll Boost Lash growth volume mascara gebruikt.

Om mijn gezicht meer vorm te geven heb ik de NYX HD Blush Taupe onder mijn jukbeenderen aangezet. Op de appeltjes van mijn wangen heb ik de P2 Beauty Mosaic Blush in 020 Rising Sun gebruikt. Daarboven als highlighter en op de brug van mijn neus heb ik de MAC Mineralize Skinfinish in Lightscapade aangebracht. Daarover heb ik de Hema Jelly Highlighter gedept met mijn vingers om nog iets meer sprankeling aan te brengen.

Op de lippen heb ik mijn nieuwste Mac lipstick aangebracht. Deze zat in een box die je op instagram misschien al langs zag komen. Een hele mooie roze kleur die erg goed blijft zitten omdat het een vloeibare lipstick is die mat opdroogt. Het is de Mac Retro Matte Liquid Lipcolour in Call me, Love.

Draag jij wel eens roze lipstick?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Oeh wauw, heel mooi!! Ik draag graag roze lipsticks.

  4 november 2019 at 22:16
  • Reply Eva

   Leuk, roze is altijd goed!

   5 november 2019 at 20:17

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: