Follow:
Haar Make-up

Christmas Curly Pink

Lookmas 1
Deze hele week elke dag een artikel online in het teken van Kerst en Oudjaar.
Vandaag mijn kerstlook van 2018. Geen typische kerstlook. Vorig jaar een look met rood en groen, dit jaar een roze look. Lees verder als je benieuwd bent naar de producten die ik heb gebruikt.

Eigenlijk plaats ik niet vaak artikelen waarin ik mijn haar heb gedaan, of überhaupt een haar blogpost. Dat terwijl ik twee verschillende haar cursussen heb gedaan en driekwart jaar in een kapperszaak heb gewerkt. Misschien een uitdaging voor 2019 om meer haar-artikelen te plaatsen. Deze keer heb ik mijn haar gekruld. Dit heb ik met mijn CHI Orbit 3 in 1 krultang gedaan. Deze heeft 3 verschillende opzet stukken, ik heb de grootste gebruikt van 1,25 inch.

Uiteraard heb ik ook een look bij mezelf gecreëerd. Een hele zachte kerstlook, met roze tinten.

De basis van mijn look is de Catrice HD Liquid Coverage Foundation in 010 Light Beige. Afgepoederd met de Clinique Blended Face Powder in Transparency 3. De wenkbrauwen heb ik aangezet met de Benefit Goof Proof Brow Pencil 4, eigenlijk vind ik deze tegenwoordig te licht van kleur. Ik ben dus ook donkerder wenkbrauw product gaan gebruiken. Deze zul je later deze week langs zien komen.

Vervolgens ben ik verder gegaan met de ooglook. Hier heb ik het Viseart Matte Eyeshadow Palette 07 Cool MatteMorphe 35B palette en het Kiko Cult Eyeshadow Palette Smart 02 gebruikt. Op de waterlijn heb ik het NYX Jumbo Eye pencil in Milk aangezet. Op de wimpers zit de Essence Lash Princess mascara.

Mijn gezicht heb ik vormgegeven met de NYX HD Blush in de kleur Taupe. Om in dezelfde kleur range te blijven als de ooglook heb ik mijn favoriete Mac Cosmetics Sheertone Blush Breath of Plum gebruikt. Als highlighter op de hoogste delen van mijn gezicht zit het Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss in de kleur Goddess.

Op de lippen heb de Mac Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour in Topped with Brandy aangezet. Dit is een vloeibare lipstick die mat opdroogt. Met één laagje krijg je hem al goed dekkend en blijft zeker een paar uur netjes zitten. Na een hapje eten kan je er gewoon nog een laagje over aanbrengen zonder dat deze gaat brokkelen. Ik vind dat deze kleur de look helemaal afmaakt.

Gezellige Kerstdagen!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Laura

  Echt een look die ik ook zo zou dragen! Sterker nog, zoiets heb ik vandaag ook op! Is toch een echte kerstlook

  25 december 2018 at 18:00
  • Reply Eva

   Leuk Laura! Toevallig ook!

   25 december 2018 at 18:56
 • Reply Maaike

  Leuk gedaan. Toevallig had ik ook mijn haren gekruld met kerst 🙂

  30 december 2018 at 01:00
  • Reply Eva

   Dankje! Leuk!

   30 december 2018 at 20:00

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: