Follow:
Make-up

Copper Eyes and Nude Lips

Een draagbare look, met koperkleurige oogschaduw en hele neutrale lippen. De combinatie van een warme ooglook en koele lippen vind ik niet altijd even mooi. Deze keer is het wel gelukt. De lipkleur is wel een miskoop, ben je benieuwd waarom lees dan verder.

Meestal draag ik koele kleuren oogschaduw maar warme kleuren vind ik ook mooi. Dus vandaag een keer geen paars tinten maar roodbruine tinten. Als basis heb ik de HD Liquid Coverage Foundation van Catrice in 020 gebruikt, laatst zag je 010 in de Frozen Look. Onder mijn ogen heb ik mijn favoriete concealer ook van Catrice aangebracht de Liquid Camouflage in 010. Mijn gehele gezicht afgepoederd met Make-up Studio transparant poeder in #1.

Mijn wenkbrauwen heb ik aangezet met een licht bruine (201) en donker bruine (430) oogschaduw van Make-up Studio. Voordat ik aan de ooglook begon heb ik eerst mijn ooglid ingesmeerd met de Kryolan Eyeprimer om er zeker van te zijn dat de oogschaduw goed blijft zitten.

Op het wenkbrauwbot heb ik een hele mooie neutrale kleur van Make-up Studio in 421 aangebracht om te highlighten en om de oogschaduws in de arcadeboog mee te blenden. Als eerste kleur in de arcadeboog heb ik van Ben Nye de matte kleur Brownberry aangebracht. Daarover heen een rode glanzende oogschaduw van Make-up Studio in 305. In de buitenste ooghoek en langs de onderste wimperrand voor iets meer definitie nummer 200 van Make-up Studio een roodbruine kleur. Op het bewegend ooglid Red Sparkler een lumiere oogschaduw van Make-up Studio die je ook tijdens Mei(n) Looks bij de Look Pretty zag. Nog een klein detail op het bewegend ooglid en langs de onderste wimperrand Chic Copper een superfrost oogschaduw van Make-up Studio die je ook zag in een vergelijkbare look namelijk Roodbruin.

Op mijn lippen draag ik NYX Lip Lingerie in de kleur Corset. Je hebt hem misschien een tijdje geleden ook in mijn NYX Cosmetics Shoplog langs zien komen. Het leek me een hele mooie neutrale kleur, en goed draagbaar voor overdag. Ook de swatch op mijn beloofde veel goeds. Ik hou van koele nude kleuren. Maar deze vind ik te licht voor dagelijks gebruik. In een look op deze manier vind ik hem mooi maar in het dagelijks leven doet hij vrij weinig voor mij vind ik.

Uit dezelfde shoplog van NYX komt de contour kleur die ik de laatste tijd bij bijna elke look gebruik. NYX High Definition Blush in Taupe. Ik snap waarom deze kleur een favoriet van vele is. Het is voor mijn bleke huidje een hele goede kleur om te shapen. De blush op de appeltjes van mijn wangen is van Mac Cosmetics in de kleur Sunbasque.

Wat vind jij van deze lipkleur?

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jolanda

  Ik vind je ogen echt heel mooi gedaan!! Lippen is niet echt mijn ding

  8 maart 2017 at 08:35
  • Reply Eva

   Dankjewel! Nee van mij ook niet 🙂

   8 maart 2017 at 08:50
 • Reply Rianne

  Ik vind de lippen wel heel mooi! heel neutraal en een hele mooie look voor overdag! 🙂

  8 maart 2017 at 14:51
  • Reply Eva

   Leuk! Dankjewel!

   8 maart 2017 at 14:57
 • Reply Kirsty

  Vooral de ogen vind ik heel mooi qua de overgang van de kleuren! De lipkleur kan je ook prima hebben, maar is niet zo mijn smaak voor mijzelf.

  8 maart 2017 at 16:24
  • Reply Eva

   Dankjewel!! Op de foto’s komt de lipkleur wel mooi over maar in het echt doet hij weinig voor me 🙂

   15 maart 2017 at 10:42
 • Reply Rachel Kromdijk

  weer een bijzondere look! looking good

  9 maart 2017 at 15:46
  • Reply Eva

   Thanks Rachel!

   9 maart 2017 at 16:58
 • Reply Florentine

  Wauw prachtig! ik ben enorm van van dit soort looks <3
  Wat een mooie blog heb je! Liefs, Florentine

  9 maart 2017 at 19:32
  • Reply Eva

   Ach dankjewel! Leuk om te horen!

   9 maart 2017 at 19:44
 • Reply Maaike

  Mooi! 😀 Dit staat je goed!

  17 maart 2017 at 23:35
  • Reply Eva

   Dankje Maaike!

   18 maart 2017 at 17:24

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: