Follow:
Nagels

Crossover met Stippels

De hele maand Augustus
3 keer per week
een Nailgustus online!
Lees hier waarom.
Nummer 11

Deze look heb ik zelf eigenlijk nog nooit eerder bij mezelf gedaan. En heb me ook alleen beperkt tot de vier vingers die je ziet. Want het is veel gepriegel en vind hem ook niet symmetrisch genoeg. Ik vind dat de stipjes echt perfect naast elkaar zouden moeten zitten en allemaal even groot moeten zijn. Maar het effect vind ik wel heel grappig en je kan er met verschillende kleuren heel erg variëren.

Deze super mooie blauwe kleur is van Hema nummer 23. Ik had een soortgelijke kleur van Rimmel maar die is helaas helemaal dik geworden dus dit is een goed alternatief.

De stipjes heb ik met een dottingtool aangebracht met Barry M 290 Spring Green. Een hele mooie groene kleur. Ik heb heel veel groene nagellak. Wanneer ik aan mijn vriend vraag welke kleur nagellak ik op moet is zijn antwoord altijd groen. Dus misschien heb ik daardoor veel groene nagellak..

Wat vind je van deze Nail Art?

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Hilde

  Dit is minder mijn stijl, beetje art deco doet het mij aan denken. De blauwe kleur van de Hema vind ik wel tof!

  24 augustus 2016 at 22:10
  • Reply Eva

   Ja inderdaad! Ja die is heel mooi van de Hema!

   24 augustus 2016 at 22:34
 • Reply Maaike

  Leuk gedaan!! 😀

  25 augustus 2016 at 01:52
  • Reply Eva

   Dankje 🙂

   25 augustus 2016 at 08:36
 • Reply Quinty

  Ziet er leuk uit! 🙂

  25 augustus 2016 at 22:52
  • Reply Eva

   Dankje Quinty!

   25 augustus 2016 at 23:04

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: