Follow:
Make-up

Daily make-up routine februari 2017

In april 2016 plaatste ik mijn dagelijkse make-up routine. Tegenwoordig gebruik ik een aantal andere producten. Dus ik vind het tijd voor een hernieuwde versie! Ben je benieuwd welke producten ik bijna elke dag gebruik en dus gek op ben? En wat er veranderd is sinds vorig jaar? Kijk dan verder!

Mijn gezicht zonder make-up! De make-up die ik dagelijks draag is niet heel zwaar, gewoon om er een beetje verzorgder uit te zien dan zonder. Maar om eerlijk te zijn ga ik vaak ook helemaal zonder make-up de deur uit.

Om onzuiverheden weg te werken gebruik ik de Catrice Liquid Camouflage Concealer in 020. Deze werk ik uit met een stippeling brush van Real Technics.

Het tweede product is tevens een onveranderd product de compact poeder Mat Lumiere in 070 van Chanel, afgelopen jaar weer opnieuw gekocht. Deze breng ik aan met de spons die in het doosje zit.

Wenkbrauwen doen erg veel met je gezicht daarom zet ik deze maar al te graag aan. Met mijn Benefit Goof Proof Brow Pencil in nummer 3. Die je ook in heel veel make-up looks langs ziet komen.

Wat ik tegenwoordig altijd doe is tightlinen. Dit is het aanzetten van de bovenste waterlijn. Je wimpers lijken een stuk voller. Scroll maar terug naar de vorige foto van mijn wenkbrauwen en zie het verschil. Ik doe dit met mijn Urban Decay 24/7 Glide On in Zero.

Mascara doet wonderen. Tegenwoordig gebruik ik een waterproof mascara, dit deed ik eerst nooit omdat dit je wimpers een stuk harder maakt dan een niet waterproof mascara. Maar om een bepaalde reden is dit momenteel wel handiger. Ik gebruik de Maybelline Falsies Push up Drama die een fijn siliconen borsteltje heeft. Vooraf krul ik mijn wimpers altijd met mijn wimperkruller van Ebelin.

Mijn meest favoriete blush die ik nog steeds gebruik is Breath of Plum van Mac Cosmetics. Eigenlijk verbaasd het me dat deze nog steeds niet op is. Aan de andere kant ik gebruik ook niet veel blush dus dan doe je er ook heel lang mee. Ik breng deze aan met een hele fijne kwast van Make-up Studio de S02.

Highlighter mag echt niet ontbreken in mijn dagelijkse look. Soms draag ik zelfs alleen concealer en highlighter. Deze hele mooie heb ik nog niet heel lang maar wel een favoriet van me inmiddels. Hij is van the Balm Cosmetics en heet Cindy-Lou Manizer. Ik breng deze aan met een contour brush van Real Technics.

Op mijn lippen draag ik niet altijd hetzelfde, maar meestal kom ik uit bij een van deze twee. Mac Cosmetics Up the Amp of Flormar Extreme Matte Lipstick in Pale Pink.

Ik vind het leuk om te zien dat er toch andere producten komen in mijn routine maar ook een aantal die al jaren favoriet zijn. Herken jij dit ook in jou routine?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Marianne

  Mooi Eef,
  Subtiel dat ene linkje: “om een bepaalde reden”

  22 februari 2017 at 08:04
  • Reply Eva

   22 februari 2017 at 08:10
 • Reply Lonneke

  Leuk dat je up-date laat zien van je routine, ik doe vrijwel hetzelfde alleen met andere producten. Je bent een mooie meid om te zien zowel zonder als met make-up!

  22 februari 2017 at 08:32
  • Reply Eva

   Ach dankjewel!! 🙂 🙂

   22 februari 2017 at 08:52
 • Reply Jolanda

  Oh ja hoor dat herken ik wel. Je ziet er top uit!!

  22 februari 2017 at 08:54
  • Reply Eva

   Dankjewel Jolanda!

   22 februari 2017 at 09:35
 • Reply Maaike

  Leuk om te zien wat jouw dagelijkse producten zijn. Ik gebruik ook niet elke dag make up, sowieso wel vaak alleen mijn ogen. Ik gebruik vaak dezelfde mascara en wenkbrauw potlood en een lipstick 😀 Als ik voor een full face make up ga, gebruik ik vaak andere producten. Vaak luxere producten.

  27 februari 2017 at 00:04
  • Reply Eva

   Leuk! Ja dat heb ik ook, voor een fullface luxere producten 🙂

   27 februari 2017 at 06:50
 • Reply Mariëlle Markgraaff

  Mooie en rustige look! Mijn looks zijn de laatste tijd énorm saai, daar moet ik wat aan doen haha 😉

  7 maart 2017 at 19:03
  • Reply Eva

   Haha leuk! Dankjewel!

   7 maart 2017 at 19:38

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: