Follow:
Make-up

Daily make-up routine november 2017

Afgelopen februari plaatste ik mijn make-up routine. Er is weer het een en ander veranderd, dus ik vond het tijd voor een hernieuwde versie. Benieuwd welke producten ik nu gebruik? Lees dan snel verder!

Mijn gezicht zonder make-up. Mijn huid is de laatste paar maanden erg goed. Eerder had ik vaak onzuiverheden, deze zijn eigenlijk allemaal verdwenen. Ik denk dat dit komt door mijn huidige huidverzorging. Maar ook omdat ik mijn radiuskopje brak een tijdje geleden. Waardoor ik niet aan onzuiverheden kon pulken met mijn rechter hand. Mijn huid is dus volledig hersteld en nu in erg goede conditie.

Wat sinds februari niet veranderd is, is de concealer. Behalve dat het een lichtere kleur is. De 010 Porcelain van Catrice. Die ik aanbreng met een Real Technics kwast.

Eerder gebruikte ik altijd een Chanel poeder. Maar tegenwoordig gebruik ik een veel goedkopere optie. Aangezien ik ook geen dekking meer nodig heb maar een transparante poeder om de concealer af te poederen genoeg is. Deze is ook van Catrice en breng ik met een Real Technics kwast aan.

Mijn wenkbrauwen zet ik nog steeds aan met de Goof Proof van Benefit. Alleen tegenwoordig een donkerdere kleur. Eerst gebruikte ik nummer 3, maar nummer 4 vind ik een betere match.

Sinds ik mascara op doe gebruik ik een wimperkrultang. Maar sinds een maand laat ik die liggen. Ik dacht altijd dat mijn wimpers het nodig hadden om gekruld te worden. Dit is eigenlijk helemaal niet nodig. Ik zie eigenlijk geen verschil wanneer ik het wel doe. Dus ik laat hem tegenwoordig liggen. De mascara varieert nog wel. Momenteel is het er een van Essence.

De blush laat ik tegenwoordig liggen omdat je mijn natuurlijke blos door de make-up heen ziet. Maar highlighter mag niet ontbreken. Ik gebruik dit prachtige palette van Sleek de Cleopatra’s Kiss, die je vorige week ook al langs zag komen.

Mijn lippen varieren altijd erg van kleur. Het ene moment draag ik niks, soms een neutraal kleurtje. De laatste tijd gebruik ik erg graag deze vier kleuren van the Balm

Dit is Devoted, een rode kleur. Erg fel, maar erg mooi. Ik combineer de kleur graag met mijn outfit. Hij blijft echt de hele dag zitten wanneer ik hem s’ochtends aanbreng. Moet hem alleen even een klein beetje bijwerken wanneer ik iets gegeten heb. Dit geldt voor alle vier de kleuren. Je zag Devoted ook bij Happy New Hair 6.

Sentimental is net als Devoted fel. Maar dan niet rood maar roze. Ook een lekkere knaller die ik graag draag wanneer ik helemaal in het zwart ben qua kleding. Bij de Halloween It look van laatst zag je hem ook al.

Dit was mijn eerste vloeibare lipstick van the Balm in Affectionate. Een hele draagbare koele kleur. Deze zag je ook al verwerkt in een look.

Dit is Dedicated, een wat roze neutrale kleur. Past goed bij mijn haar kleur momenteel, en past eigenlijk ook bij iedere outfit.

Heb jij producten uit mijn huidige make-up routine?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Ik gebruik momenteel andere producten, maar die mascara ziet er wel heel goed uit!

  11 november 2017 at 08:37
  • Reply Eva

   Ja die mascara bevalt me erg goed!

   11 november 2017 at 08:53
 • Reply Laura

  Hehe ik doe ongeveer hetzelfde. Catrice concealer gebruik ik ook! Die gaat over alle onzuiverheden heen. En dan ook een transparante poeder. Wenkbrauwen met poeder. Wel blush, contour en highlighter. Oogpotlood en mascara. En een kleurtje op mn lippen! Die roze had je pas op hè?! Die vind ik heel tof!

  12 november 2017 at 10:45
  • Reply Eva

   Grappig dat we bijna hetzelfde doen! Ja klopt die roze had ik laatst op! 🙂

   14 november 2017 at 08:47
 • Reply Florentine

  I love it! Ik vind dit een prachtige basic look ❁ ❀ ❃

  13 november 2017 at 01:06
  • Reply Eva

   Dankjewel!!

   14 november 2017 at 08:47
 • Reply Maaike

  Leuk om te lezen wat je allemaal gebruikt. Ik zelf heb wel een kruller nodig voor mijn wimpers, anders staan ze meer recht vooruit :/

  13 november 2017 at 23:16
  • Reply Eva

   Haha ja dan is het wel mooier om een winperkruller te gebruiken.

   14 november 2017 at 08:48

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: