Follow:
Make-up

Daily Make-up Routine september 2019

Op Make-up e.d. zijn al in april 2016, februari 2017 en november 2017 mijn dagelijkse make-up routines online gekomen. De laatste keer is dus al bijna twee jaar geleden. Er zijn producten die al jaren terug komen maar ook nieuwe producten. Ook krijg je onderaan dit artikel een klein in kijkje wat mij nog elke dag bezig houdt in mijn dagelijkse leven. Lees snel verder als je benieuwd bent.

Mijn huid is momenteel niet op haar best. Dit komt ook omdat ik er niet vanaf kan blijven zodra ik iets van irritatie heb. Gelukkig bestaat er make-up om dit te maskeren. Al heb ik vaak ook dagen wanneer ik vrij ben en niets speciaals doe dat ik de deur uit ga zonder make-up.

De eerste stap is niet veranderd de afgelopen jaren. Ik gebruik nog steeds de Catrice Liquid Camouflage in 010. Deze breng ik aan met mijn Real Technics stippeling brush.

Vervolgens poeder ik dit af met de Catrice Prime and Fine Mattifying powder transparant. Deze stap en product is de afgelopen jaren ook hetzelfde gebleven.

Mijn wenkbrauwen zijn wel veranderd. Ik gebruik het afgelopen jaar de Hema Eyebrow Pomade in Dark Brown, deze zie je ook al langs komen in wat looks. Met een penseel van Mac Cosmetics, de 208 breng ik dit gemakkelijk aan. In het begin vond ik ze wel erg donker, maar het kleurt wel met mijn haar. Nu weet ik niet beter en vind ik ze anders te licht. Het potje is nog lang niet op maar omdat ik deze al een jaar gebruik merk ik dat deze wat korrelig word en aan vervanging toe is. Dus ik heb onlangs alvast een nieuwe aangeschaft.

Om mijn ogen iets meer definitie te geven omlijn ik deze met de Rimmel Exaggerate waterproof eye definer in 261 Noir. Soms gebruik ik ook wel de bruine tint van Rimmel in 212 Rich Brown als ik zwart iets te hard vind. Daaroverheen breng ik de Make-up Studio Eyeshadow Lumière in Majestic Mauve aan met de Morphe E36.

De mascara wisselt nog wel elke keer, wanneer deze op is koop ik elke keer weer een ander. Deze keer gebruik ik de Catrice Glam & Doll Boost. Eerst krul ik wel mijn wimpers met een wimperkrultang. Al ga ik denk ik als volgende mascara dezelfde weer kopen als bij mijn Daily Make-up Routine van november 2017, want daar zien mijn wimpers er erg goed uit, zelfs zonder krultang.

Het product wat als enige nog precies dezelfde is bij mijn eerste make-up routine is de blush Breath of Plum van Mac Cosmetics. De pan word elke keer groter per routine artikel. Deze ga ik sowieso opnieuw kopen wanneer hij echt op is. Ik breng deze blush aan met de Make-up Studio S02.

De highlighter is deze prachtige van Mac Cosmetics, de Miralize Skinfinish in Lightscapade. Deze is super natuurlijk door alle verschillende kleuren, die samen smelten op de huid. Cleopatra’s Kiss van Sleek ligt ook nog in de buurt en wissel ik ook wel eens mee af. Ik breng de blush aan met de contour brush van Real Technics.

Op mijn lippen zit elke dag weer wat anders. Het is maar net wat er bij mijn outfit kleurt of waar ik zin in heb. Welke erg vaak terug komt is de Revlon Colorburst Balm Stain in 025 Sweetheart Valentine. Omdat deze goed blijft zitten en lekker zacht voor de lippen is, erg lekker met het warme zomer weer.

Iets wat ook dagelijks terug komt is het verlies van mijn vader. Dit is morgen drie jaar geleden, ik mis hem nog dagelijks. Omdat hij zoveel voor mij heeft betekend heb ik deze tattoo voor hem laten zetten. Bloggen was onze gezamenlijke hobby daarom wil ik deze dag hier niet stilletjes voorbij laten gaan.

Only an echo remains

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Heel leuk om te zien wat je dagelijks doet qua make up. Op mijn gezicht zelf probeer ik meestal niks te doen, omdat ik anders teveel last van acne krijg.
  Een ouder verliezen is heel zwaar. Ik weet er zelf alles van. Heel veel sterkte!!

  8 september 2019 at 16:59
  • Reply Eva

   ❤️

   27 oktober 2019 at 11:17

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: