Follow:
Make-up

De Beautybloggers Dilemma Tag & WINACTIE (gesloten)!

In juli kon je op mijn blog lezen over de Nationale Beautybloggersdag, een samenwerking met een heleboel andere blogs, waarbij je kon hoppen naar alle deelnemende blogs en overal iets kon winnen. Dit vonden we zo leuk dat we het nog een keer gaan doen, maar dan net iets anders! Deze keer kan je weer een bloghop doen maar ook krijg je een beauty dilemma voorgeschoteld. En natuurlijk kan je weer iets winnen!

Als je de bloghop volgt ben je bij mij terecht gekomen omdat je van Celine komt. Als je niet weet wat een bloghop is kun je dat hier nog even terug lezen. Aan het eind van dit artikel verwijs ik je door naar de volgende blog, om door te kunnen hoppen.

Maar eerst Celine haar beauty dilemma:

Met ongepoetste tanden of zonder make-up de deur uit?

Ik denk dat ik voor zonder make-up de deur uit zou gaan, want opgepoetste tanden vind ik wel heel vies. Zonder make-up de deur uit doe ik eigenlijk al best vaak. Maar mijn tanden poets ik altijd anders blijf ik altijd zo’n vieze smaak in mijn mond houden. En ik wil anderen mensen ook niet afschrikken met mijn geur. Heel soms wil het natuurlijk wel voor komen dat ik mijn tanden vergeet te poetsen maar dat vind ik een stuk vervelender dan geen make-up dragen.


Net als de vorige samenwerking maak je weer weer kans op een prijs! Omdat je heel augustus drie keer per week een Nailgustus artikel online hebt kunnen zien komen, leek het mij leuk om een nagellak setje weg te geven van mijn favoriete nagellakmerk Essie! Dit doosje zegt natuurlijk niet zoveel dus ik heb voor mezelf zo’n zelfde doosje aangeschaft en de kleuren op de foto gezet zodat je kunt zien hoe de kleuren er op je nagels uitzien.

Grijp je kans om te winnen.
– Like mijn pagina op Facebook
– Volg mijn Instagram account
– Volg mij op Twitter
– Volg mijn Blog op Bloglovin’
Wanneer je op alle vier de manieren mee doet maak je vier keer zoveel kans op het Essie setje! Maar voel je niet verplicht om op alle vier manieren mee te doen, één kan ook genoeg zijn.

Je kan meedoen tot zaterdag 10 september. Ik zal de winnaar een mail sturen, dus laat even weten hieronder in de reacties met een geldig mailadres dat je mee doet en op welke manier(en).

Nu verwijs ik je door naar Lieke en mag zij kiezen uit het volgende dilemma:

Altijd doorlopende wenkbrauwen hebben of helemaal geen wenkbrauwen?

Ik ben benieuwd wat Lieke kiest. Zelf zou ik gaan voor de doorlopende wenkbrauwen want geen wenkbrauwen vind ik wel heel kaal en uitdrukkingloos. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alsnog bij gaat tekenen of epileren. Het is alles of niets.

Stem

Previous Post Next Post

59 Comments

 • Reply Hilde

  Whahaha die foto’s!! Geweldig! Ik doe mee hoor, love Essie!

  3 september 2016 at 09:16
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet Hilde!

   3 september 2016 at 09:37
 • Reply Astrid

  Geweldige foto’s!! Ik zou voor geen wenkbrauwen gaan, kan ik ze in ieder geval nog tekenen haha. Ik volg je uiteraard al overal en doe graag mee aan je winactie!

  3 september 2016 at 09:28
  • Reply Eva

   Nee Astrid!! Je mag ze dan niet bijtekenen 😉 Anders zou het wel heel makkelijk zijn!
   Maar leuk dat je meedoet 🙂

   3 september 2016 at 09:39
 • Reply Blog & Beauty

  Als nagellak liefhebber moet ik wel meedoen aan deze super leuke winactie. Ik volg je overal dus ik maak een redelijke kans. Pfff en die foto’s bij je dilemma maken het wel erg moeilijk. Toch zou ik gaan voor geen wenkbrauwen. Op de een of andere manier vind ik dat wat minder freaky. Maar ik hou van mijn wenkbrauwen.

  3 september 2016 at 09:48
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet!!
   Haha ja lastig hè! Eigenlijk wil je gewoon niet kiezen 😉

   3 september 2016 at 10:08
 • Reply Anita H.

  Bijna onmogelijk kiezen bij dit dilemma. Beide niet fijn. Dan maar geen wenkbrauwen.

  3 september 2016 at 09:58
  • Reply Eva

   Haha nee hè!

   3 september 2016 at 10:09
 • Reply Nikita

  Oh jij bent gemeen, ik ga dan toch voor geen wenkbrauwen, ben ik wel gewend, mijn natuurlijke wenkbrauwen zijn zo licht die zie je nauwelijks, veel beter dan een unibrow haha

  Ik volg je op bloglovin

  3 september 2016 at 10:18
  • Reply Eva

   Haha! Ja dan is het een groter contract met doorlopende wenkbrauwen! Leuk dat je mee doet!

   3 september 2016 at 10:29
 • Reply Maaike

  Hoi, ik heb gestemd op doorlopende wenkbrouwen. Zonder wenkies ben je zo kaal naar mijn mening. Ik doe mee met de winactie. Ik volg jou nu op op alle 4 de kanalen.

  3 september 2016 at 10:39
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet!

   3 september 2016 at 11:07
 • Reply Jolanda

  Hahaha je foto’s!! Geweldig!! Ik ga voor geen wenkbrauwen. Dat ziet er toch net wat frisser uit. Superleuke winactie trouwens! Ik doe heel graag mee en volg je overal!!

  3 september 2016 at 10:41
  • Reply Eva

   Haha! Leuk dat je mee doet!!

   3 september 2016 at 11:08
 • Reply YuSt

  Oooooh hihihi… Door je foto’s weet ik nu dat ik kies voor geen wenkies! Jeeeee nee zo’n Bert look wil ik niet hoor, je kijkt dan altijd zo boos! Ik doe mee!

  3 september 2016 at 12:03
  • Reply YuSt

   Ooooh en ik verzamel nagellak! Heb er een hele kamer voor ingericht! Heel welkom!

   3 september 2016 at 12:04
   • Reply Eva

    Haha leuk dat je meedoet!

    3 september 2016 at 12:57
 • Reply Bo De Smet

  Ik doe mee!
  Ik volg je overal
  Insta (desmetbo)
  Twitter (BoDeSmet)
  Facebook (Bo De Smet)
  & op blogloving!

  3 september 2016 at 12:40
  • Reply Eva

   Leuk!

   3 september 2016 at 12:57
 • Reply Mieke | mieksmind

  Whaha die foto’s echt geweldig! ik lig in een deuk 😉 ik ga voor geen wenkbrauwen dan zou ik ze gewoon tekenen of maybe tatoeëren, ik ga echt niet als Bert van bert en ernie door het leven

  3 september 2016 at 12:47
  • Reply Eva

   Haha leuk dat je ze leuk vind!
   Alleen je mag dan niet bijtekenen hè, het is of doorlopende of geen, anders zou het wel heel makkelijk zijn 😉

   3 september 2016 at 12:58
 • Reply Sabrina H

  Ik zou gaan voor geen wenkbrauwen. Een doorlopende wenkbrauw vind ik echt zo lelijk en zonder kan er nog best oké uitzien.

  Ik doe trouwens graag mee aan je win actie. Echt prachtige nagellak kleurtjes. Vooral de blauwe is top. Ik volg je op instagram en bloglovin.

  3 september 2016 at 15:09
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet Sabrina!

   3 september 2016 at 15:43
 • Reply Henrieke

  Ik kan geen keuze maken tussen weerwolfwenkbrauwen of geen wenkbrauwen meer. Ik kies dus maar om zonder make-up de deur uit te gaan, dit komt ook nogal eens voor. 🙂 Zonder tanden poetsen niet, dat vind ik vies.

  Deze nagellakkleurtjes, echt heel mooi. <3

  3 september 2016 at 15:30
  • Reply Eva

   Haha dat was eigenlijk het dilemma van de voorgaande blog 😉

   3 september 2016 at 15:44
 • Reply Lesley

  Wat heb je dit leuk gedaan! Ik heb gestemd hoor. Beter geen wenkbrauwen dan wenkbrauwen die niet goed zitten vind ik. Ik doe graag mee aan je winactie en volg je overal. Onder Lesley of My Little Happiness. Deze kleurtjes heb ik nog niet maar het ziet er mooi uit!

  3 september 2016 at 16:09
  • Reply Eva

   Haha dankje! Leuk dat je mee doet!

   3 september 2016 at 17:49
 • Reply Tamara TS

  Dan maar geen wenkbrauwen, ik zet wel een hoed op! 😉 Ik doe graag mee aan de winactie, want ik heb nog nooit een Essie lakje geprobeerd. Ik was al volger op BL en nu ook op FB (Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter (@paramara1982)

  3 september 2016 at 16:12
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet!

   3 september 2016 at 17:50
 • Reply Chantalle

  Ik zou denk ik gaan voor geen wenkbrauwen. Ik vind doorlopende wenkbrauwen echt super lelijk. Ik doe echt heel graag mee aan je winactie. Eerlijk gezegd heb ik nog geen enkel lakje van Essie maar ’t lijkt me z’n fijn merk. Ik heb je gevolgd via instagram, Facebook, twitter en bloglovin!

  3 september 2016 at 16:49
  • Reply Eva

   Leuk dat je een gokje waagt!

   3 september 2016 at 17:50
 • Reply Kirsty

  Ik zou voor de doorlopende wenkbrauwen gaan, geen wenkbrauwen lijkt mij echt vreselijk. Leuke winactie ook, ik wens iedereen heel veel succes!

  3 september 2016 at 17:47
  • Reply Eva

   Ja hè mij ook! Dankjewel!

   3 september 2016 at 17:51
 • Reply marina

  ik zou voor geen wenkbrauwen gaan, doorgelopen is lelijk. jullie hebben hele leuke prijzen om te winnen. super!!!! ik volg alle kanalen, behalve twitter, dat heb ik niet.

  3 september 2016 at 18:19
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet!!

   3 september 2016 at 18:43
 • Reply Romy

  Geniale fotos!! Ik zou gaan voor nooit meer wenkbrauwen. Dan teken ik ze er wel op 🙂 Je winactie sla ik over. Essie is helaas niet dieproefvrij.. Wel hele mooie kleuren!

  3 september 2016 at 20:01
  • Reply Eva

   Dankje! Maar dat mag dus niet hè! Het is alles of niets, anders zou het wel heel makkelijk zijn!

   4 september 2016 at 10:12
 • Reply Linda

  Leuk setje, ik doe mee. Enne wat een goede / vervelen dilemma heb jij bedacht. AAarrrggghh ik weet het niet. Uni-brauw dan maar? Super leuke foto’s weer. En ik verbaas mij er altijd zo over hoe weinig Instagram volgers jij hebt! -x-

  3 september 2016 at 20:13
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet! Ja lastig hè! Dankjewel! Super Lief!!

   4 september 2016 at 10:12
 • Reply Irina

  Echt geweldige foto’s heb je gemaakt zeg! Leuk dat je ook mee deed aan de bloghop <3

  3 september 2016 at 21:24
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   4 september 2016 at 10:13
 • Reply Sabrina

  De dilemma’s zijn allemaal zo leuk maar lastig! Je foto’s maken het er ook niet beter op 😉 Ik ga toch voor geen wenkbrauwen, die doorlopende ziet er eng uit. Ik doe graag mee en volg je overal

  3 september 2016 at 22:23
  • Reply Eva

   Leuk dat je mee doet!

   4 september 2016 at 10:13
 • Reply chucky1012

  Leuk en ik doe graag mee!
  Dan maar geen wenkbrauwen want ze zijn zo vol!

  Insta: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Homemadepicturemnia Sao Nonac

  Bl.,: chucky1012

  Xoxo

  3 september 2016 at 22:28
  • Reply Eva

   Leuk dat je een poging waagt!

   4 september 2016 at 10:13
 • Reply Celine

  Doe zeker mee,heb alles gedaan
  celinevandam@hotmail.com

  3 september 2016 at 23:51
  • Reply Eva

   Top!

   4 september 2016 at 10:14
 • Reply Lieke van Veen

  Liever geen wenkbrauwen dan doorlopende wenkbrauwen.

  Ik doe graag mee aan de winactie.
  Ik volg je via facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24), twitter _liekeee en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

  4 september 2016 at 00:42
  • Reply Eva

   Leuk dat je meedoet!

   4 september 2016 at 10:14
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Haha, wat een leuke foto!! Ik kies voor helemaal geen wenkbrauwen dan maar….
  Wel een lasting dilemma hoor! Ik maak graag kans op dit mooie setje van Essie, moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een lakje van dit merk het geprobeerd. Ben een groot OPI fan, maar wil deze lakjes echt een keer proberen. Volg je op FB en Bloglovin

  4 september 2016 at 08:11
  • Reply Eva

   Dan is dit een mooi starters setje 😉
   Leuk dat je meedoet!

   4 september 2016 at 10:14
 • Reply Anna Gerrie

  Wat heb je dat geweldig gedaan met je wenkbrauwen! Ik volgde je al op een aantal kanalen en doe graag mee 🙂

  4 september 2016 at 17:18
  • Reply Eva

   Haha dankje! Leuk dat je meedoet!

   4 september 2016 at 21:58
 • Reply Astrid

  Hey Eva,

  Super leuk gedaan met je wenkbrauwen. Ik doe trouwens mee met de winactie. Ik volg je via alle kanalen 🙂 .

  Liefs!

  4 september 2016 at 20:55
  • Reply Eva

   Dankje Astrid 🙂 leuk dat je een gokje waagt!

   4 september 2016 at 21:59
 • Reply Fleur

  hahaha goede foto’s. Heel lastig, dan maar geen wenkbrauwen denk ik. Ik doe graag mee en volg je op alle kanalen

  8 september 2016 at 23:35
 • Reply Maaike

  Haha, dan kies ik voor geen wenkbrauwen denk ik 😛
  Ik doe ook mee! Ik volg je al een tijd overal op je andere accounts 🙂

  9 september 2016 at 01:07
 • Reply Jealy van den Aker

  Oei, hoop dat ik nog op tijd ben! Ben namelijk enorme fan van de Essie nagellakjes, die zijn altijd zo fijn en blijven langer zitten dan anderen! Ik zou bij jouw dilemma kiezen voor geen wenkbrauwen en ze dan maar bijtekenen! Tenzij je de unibrow weg zou mogen halen?! Ik ben je gaan volgen op Bloglovin (jealyvdaker)

  10 september 2016 at 23:41
 • Reply Maaike

  Kun je je eigenlijk ergens aanmelden als je mee wilt doen met bloghoppen? Dus als blogger ook een winactie maken en de lezers weer doorverwijzen.

  12 september 2016 at 20:11
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: