Follow:
Make-up

Deep Forest Green

Twee weken geleden las je misschien al dat ik weer terug ben. Ik heb er weer helemaal zin in om mooie looks te creëren. Vandaag deze groene ooglook. Met een neutrale lipstick, lees verder als je benieuwd bent waarom ik voor groen ben gegaan.

Misschien herken je het wel dat je niet weet welke kleur je je nagels moet lakken. Of welke kleur kleding je aan wil of wat voor ooglook je wilt creëren. Dat je dit aan iemand die dichtbij je staat vraagt. Ik vraag het vaak aan mijn vriend. Zijn reactie is dan standaard groen. Deze keer heb ik naar hem geluisterd en heb ik een groene ooglook gemaakt.

Als basis heb ik de Catrice HD Liquid Coverage Foundation in 010 Light Beige aangebracht. Onder de ogen en op wat onzuiverheden heb ik deze iets sterker aangezet. Om ervoor te zorgen dat alles goed blijft zitten en niet afgeeft mijn gehele gezicht afgepoederd met de transparant poeder #1 van Make-up Studio.

De wenkbrauwen heb ik aangezet met de Hema Eyebrow Pomade in Dark Brown. Deze zag je al langs komen in mijn Favorieten van 2018. Dit product gebruik ik tegenwoordig dagelijks. Op mijn Instagram zag je eind september al dat ik deze had aangeschaft en dat deze me beviel.

Voor de ooglook heb ik eerst de Kryolan Eye Shadow Primer aangebracht zodat het groen extra intens op mijn ooglid overkomt. Op het wenkbrauwbot heb ik uit het Morphe 35P palette een lichte highlight kleur aangezet. In de arcadeboog een warme bruintint aangezet als transitiekleur. De groentinten zijn verschillende uit het Morphe 35B palette. Om diepte te creëren donkere en lichtere kleuren gebruikt net zo lang totdat ik tevreden was. In de binnenste ooghoek heb ik de Make-up Studio Two Way Gel aangestipt. Om vervolgens de Eye Kandy Cosmetics glitter in Marshmallow aan te zetten. Daarover Make-up Studio Jewel Effects in Shine. Op de waterlijn heb ik een groen oogpotlood aangezet van Catrice in 110 Deep Forest Green. Ik heb twee verschillende mascara’s gebruikt. Eerst Essence Lash Princess. Deze mascara vind ik niet zo fijn omdat deze best klonterig en dik is. Daarom heb ik vervolgens de Essence All Eyes on Me mascara aangezet over de wimpers om hem iets luchtiger te krijgen.

Na de ooglook ben ik mijn gezicht vorm gaan geven. Met de NYX HD Blush in Taupe heb ik mijn gezicht iets meer diepte gegeven. Onder de jukbeenderen, langs de kaak en neusbrug. Op de appeltjes van mijn wangen heb ik Breath of Plum van Mac Cosmetics aangebracht. Op de hoogste delen van mijn gezicht zoals de jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog heb ik twee kleuren uit het MAX Glow & Highlight palette van de Action gebruikt. Het palette dat ik heb gebruikt heeft voornamelijk warme kleuren. Summer Sigh en Gentle Peony gemengd.

Tot slot heb ik Twig van Mac Cosmetics op mijn lippen aangezet. Een kleur die je nog niet eerder langs zag komen, maar die ik erg graag draag in het dagelijks leven.

Vraag jij ook wel eens aan een dierbare welke kleur je moet gebruiken?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Maaike

  Oh wauw, heel mooi gedaan! Ja, heel soms vraag ik wel eens wat voor kleur ik moet gebruiken 🙂

  7 april 2019 at 23:45
  • Reply Eva

   Drankje Maaike! Luister je dan naar die kleur?

   20 april 2019 at 13:52
   • Reply Maaike

    Ja, dat doe ik zeker 🙂

    21 april 2019 at 23:06
    • Reply Eva

     Goedzo 😉

     23 april 2019 at 08:17

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: