Follow:
Make-up

Dilemma: Lippenstift uitgeschoten & Lippenstift op de tanden

In september stelde ik de keuze tussen doorlopende wenkbrauwen en geen wenkbrauwen. Deze keer weer een dilemma, namelijk altijd uitschieten met je lippenstift of altijd lippenstift op je tanden. Het is heel makkelijk om een van de twee te kiezen en zeggen dan corrigeer ik het of dan maak ik mijn tanden schoon. Maar omdat het een dilemma is mag dat dus niet. Je moet kiezen tussen een van de twee!

Altijd uitschieten met je lippenstift of altijd lippenstift op je tanden?

Ik vind het een lastige keuze, maar dat is natuurlijk altijd zo bij een dilemma. Maar ik zou gaan voor lippenstift op mijn tanden. Dan maar zoveel mogelijk mijn mond dicht houden en niet teveel mijn tanden ontbloten. Want uitgeschoten lippenstift valt altijd op.. Al is lipstick op je tanden ook tien keer niks.

De lipstick die ik bij beide looks draag is Rebel van Mac Cosmetics. Een mooie kersenrode kleur, die ik eigenlijk vrij weinig draag. Meestal als ik hem in het dagelijks leven op doe, haal ik hem er vrij snel weer vanaf, ik denk omdat hij niet mat is. Daar gaat toch mijn voorkeur naar uit, want de kleur vind ik wel prachtig. Bij de volgende looks zie je hem wel netjes op mijn lippen:

Mac Lipstick collectie
GlittersxGore Collab: Clown
Heavy Purple
Pretty

Stem
Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Haha lastig, al ga ik wel voor lippenstift op de tanden. Je mond kun je namelijk nog dichthouden en dan zie je niets

  8 april 2017 at 07:37
  • Reply Eva

   Ja hè, dat denk ik ook is makkelijker te verbergen!

   8 april 2017 at 09:08
 • Reply jeapiebel

  Niet altijd, het ligt erg aan welke lipstick het is.

  8 april 2017 at 11:51
  • Reply Eva

   Ja met een niet opvallende kleur is het minder storend natuurlijk 🙂

   8 april 2017 at 12:07
 • Reply Mariska

  Ik ga toch voor lippenstift op tanden, ik lach wel gewoon nooit meer xD enige oplossing 😛

  8 april 2017 at 22:47
  • Reply Eva

   Haha ja daar zit niks anders op dan! Lijkt me wel een lastige opgave..

   8 april 2017 at 23:19
 • Reply Maaike

  Lippenstift op de tanden dan maar 😀 Dat kun je makkelijker verbergen haha. Wel een heel tof kleurtje trouwens!

  9 april 2017 at 23:54
  • Reply Eva

   Haha ja dat is zo! Ja Rebel van Mac is erg mooi!

   10 april 2017 at 08:50

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: