Follow:
Grime Make-up

Dilemma: Doorlopende wenkbrauwen & Geen wenkbrauwen

Afgelopen zaterdag kwam er een samenwerking online met een aantal andere Beautyblogs. Waarbij ik een dilemma voor heb gelegd. Daar ga ik nu wat nader op in!

In het artikel van zaterdag kan je behalve kiezen uit een dilemma ook een Essie nagellak setje winnen! Dus als je nog niet mee gedaan hebt check dan snel het artikel.

Altijd doorlopende wenkbrauwen hebben of helemaal geen wenkbrauwen hebben?

Zoals ik in het artikel van zaterdag schreef zou ik voor doorlopende wenkbrauwen gaan. Omdat je dan meer uitdrukking in je gezicht hebt dan helemaal geen wenkbrauwen. Ik vind het wel een hele lastige keuze want eigenlijk wil ik ook geen doorlopende wenkbrauwen. Het ziet er zo onverzorgd uit. Maar dat is het natuurlijk altijd met een dilemma, kiezen tussen twee uiterste. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alsnog bij gaat tekenen of epileren. Het is alles of niets.

Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan met het dilemma en de winactie!

Basis
Dior foundation Diorskin Forever 010
Catrice Liquid Camouflage
Ben Nye luxury powder Banana
P2 Beauty Mosaic Blush 020 Rising Sun
W7 Hollywood Bronze & Glow

Ogen
Kryolan Eye Shadow Primer
Viseart Cool Matte Palette
Maxfactor Masterpiece Mascara

Lippen
Mac Cosmetics Matte Lipstick Faux

Doorlopende Wenkbrauwen
De doorlopende wenkbrauwen heb ik met drie verschillende potloden bij en door getekend. Degene die ik de laatste tijd meestal gebruik is de Goof Proof Brow Pencil van Benefit. Tegenwoordig zit deze ook in mijn dagelijkse routine. Maar deze is vrij licht en mooi als opvulling. Alleen tussen mijn wenkbrauwen had ik toch echt een donkerdere kleur nodig. Ik heb de Brow Definer #2 gebruikt van Make-up Studio die in mijn dagelijkse make-up routine van april te vinden is. Om de haartjes nog iets donkerder aan te zetten heb ik een oogpotlood van Lookx gebruikt, het Exclusive Eyeliner in Chocolate Brown matte 08. Dit potlood zag je ook bij mijn Fluffy make-up look en bij de Regenboog Highlighter.

Geen Wenkbrauwen
De make-up look zonder wenkbrauwen vond ik het lastigste om te creëren. En ben ik niet tevreden over. Ik ben begonnen met de Nose & Scar Wax van Ben Nye. Deze heb ik ook gebruikt in de samenwerking die ik met Iris heb gedaan van GlittersxGore in mijn Clown Look. Maar ook in mijn Doorboorde Neus met een oogpotlood. Alleen bij deze twee looks heb ik de wax als extra huid gebruikt. Nu heb ik het over mijn wenkbrauwen gesmeerd, om ze weg te werken. Ik heb mijn wenkbrauwen ook een keer weggewerkt voor de Zebra Look maar toen heb ik een lijm stift gebruikt. Nadat ik de wax aangebracht heb ben ik er met knal oranje concealer overheen gegaan uit een Concealer Palette met 6 verschillende kleuren van Make-up Studio. Deze is heel dekkend en gebruik ik om het grauwe en donkere van de wenkbrauwen weg te kunnen werken. Daaroverheen heb ik de LA Girl HD Pro Conceal in Light Ivory gebruikt die je al langs zag komen in mijn Boozyshop Morphe Shoplog. Omdat deze te oranje is voor mijn gezicht, is hij wel geschikt om mijn wenkbrauwen weg te werken. Daarna heb ik mijn foundation ook over de wenkbrauwen aangebracht. En belangrijk is om het goed af te poederen. Daarvoor heb ik een poederdons gebruikt om de poeder er echt in te drukken. Helaas zijn de wenkbrauwen niet helemaal zo als ik wilde, je ziet nog een oranje waas. Maar ik wilde niet nog meer lagen make-up aanbrengen omdat de wax anders los zou laten.

Heb je al meegedaan aan mijn winactie?

Stem

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Marushi

  Echt heel leuk gedaan! Hihi maar ik vind het allebei erg fout! 😛

  7 september 2016 at 10:02
 • Reply Jolanda

  Haha had hem zaterdag al gezien, zo leuk bedacht!

  7 september 2016 at 11:04
 • Reply Maaike

  Haha, leuk gedaan 😀

  9 september 2016 at 01:08
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: