Follow:
Nagels

Essie Gel Couture

In de maand augustus is er drie keer per week een nagelartikel online gekomen onder de naam Nailgustus. Vandaag weer een nagelartikel. Namelijk over de Essie Gel Couture lak. Ik heb 2 kleuren uit het assortiment van de 42 kleuren. Het is een nagellak die het effect van een gellak heeft, maar dan zonder lamp. Ook lees je wie de winnaar is van de winactie.

Zoals je op de foto ziet schijnt het zonnetje volop, dat komt omdat ik deze foto’s eind augustus heb gemaakt. Sinds 1 september is de Gel Couture collectie van Essie te koop in Nederland. Ik was in Duitsland en daar stonden ze al eerder in de schappen. Ik heb meteen twee kleuren aangeschaft en de bijbehorende topcoat.

Deze nagellak werkt hetzelfde als die van Sally Hansen Miracle Gel waar ik tot nu toe niet zo over te spreken benm. Maar deze van Essie blijven veel langer mooi zonder dat de randjes eraf gaan. Ik heb eerst mijn nagels gelakt met mijn favoriete basecoat, toevallig ook van Essie. Vervolgens de kleuren Take Me To Thread, de mauve kleur en Twill Seeker, de donker paarse kleur met groene glitters aangebracht. De volgende stap is de bijbehorende topcoat om er voor te zorgen dat de lak lang houdt.

Mijn ervaring is dat hij daadwerkelijk langer en beter blijft zitten dan normale nagellak. Het heeft zeker het effect van gellak. Maar net als de Miracle Gel van Sally Hansen belooft Essie dat het 14 dagen blijft zitten. Dit vind ik net iets te voorbarig. Eigenlijk is Sensationail bij mij tot nu toe de enige lak die het zo lang volhoudt, misschien niet 14 dagen, maar 12 heb ik er eerder wel mee gered.

Nu ik het toch over Essie heb. Er loopt nog een winactie op mijn blog vanwege een samenwerking met een heleboel andere enthousiaste bloggers waarbij je een dilemma voorgelegd kreeg en kon hoppen naar alle deelnemende blogs. De winnaar had ik eigenlijk al veel eerder willen kiezen maar door privé omstandigheden nog niet gedaan.

Om kans te maken op dit leuke nagellak setje van Essie kon je mij op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin’ volgen. Op hoe meer plekken je mij volgt des te groter de kans om te winnen. Door middel van de site Naamloten.nl heb ik als winnaar Lesley van My Little Happiness gekozen.

Heb jij de Essie Gel Couture lijn al uitgeprobeerd?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Mooie kleurtjes. Echt kleuren die je overal bij kunt dragen

  5 november 2016 at 09:33
  • Reply Eva

   Ja idd! Vooral die lichtste kleur!

   5 november 2016 at 10:02
 • Reply Mariska

  Essie is een top merk! Heb deze lakjes nog niet geprobeerd maar vind ze wel mooi.

  5 november 2016 at 09:55
  • Reply Eva

   Ik ben ook gek op Essie! Deze zijn het proberen waard.

   5 november 2016 at 10:04
 • Reply Nicky

  Take Me To Thread lijkt op een kleurtje voor mij. Ik heb deze collectie nog niet kunnen uitproberen maar dat zal vast niet al te lang meer duren :-0

  8 november 2016 at 20:37
  • Reply Eva

   Haha leuk!

   9 november 2016 at 06:59
 • Reply Maaike

  Mooie kleurtjes 😀

  9 november 2016 at 19:47
  • Reply Eva

   Dankje!

   9 november 2016 at 21:06

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: