Follow:
Nagels

Favo Basecoat en Topcoat

De hele maand Augustus
3 keer per week
een Nailgustus online!
Lees hier waarom.
Nummer 4

Misschien heb je in Marmer Nails en Marilyn Monroe Nails wel al gelezen dat mijn favoriete basecoat van Essie is. Namelijk de Grow Stronger variant. Ik heb hem op aanraden van een vriendin gekocht en dit is nu het tweede flesje in gebruik.

Dit is de eerste keer dat ik iets positiefs over Sally Hansen nagellak kan vertellen. Mijn eerste nagel artikel op Make-up e.d. ging over de Miracle Gel van Sally waar ik niet heel positief was. Ook bij de Gele Ibiza Nagels had ik domme pech met het Sally lakje. Gelukkig ben ik wel heel enthousiast over de Insta Dry. Net als de basecoat van Essie is dat al het tweede flesje dat ik gebruik. Veel sneldrogende topcoats worden snel dik qua structuur. Deze blijft bijna tot de bodem zo vloeibaar.

Om mijn nagels in vorm te krijgen gebruik ik een glasvijl van Herôme. Ik heb hem echt al jaren en merk soms dat hij best wel eens vernieuwd zou kunnen worden. Maar toch gebruik ik hem nog steeds.

Boven de glasvijl ligt een hele oude metalen nagel vijl. Ik gebruik hem nooit om mijn nagels te vijlen maar alleen om de rouwrandjes onder mijn nagels schoon te maken. Hij is officieel van mijn moeder, ik weet eigenlijk niet eens of zij weet dat ik hem heb.

Daarboven ligt de SensatioNail Removal Tool. Deze gebruik je eigenlijk om je gellak te verwijderen maar ik gebruik hem om mijn nagelriemen terug te duwen. Als je geen sterke nagels hebt en lastige nagelriemen is dit denk ik geen handige methode voor de nagelriemen. Maar ik vind het erg fijn werken en mijn nagels kunnen het goed hebben.

Gebruik jij ook vaste nagel producten?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply hilde

  Ik heb nog geen echte vaste favorieten. Ik heb bij het Essence/Catrice Event heel veel nagelproducten gekregen om te proberen. Ook veel verzorging, daar ben ik erg blij mee want mijn nagels zien er niet echt goed uit op het moment. De basecoat van Essie klinkt ook erg fijn!

  8 augustus 2016 at 12:09
  • Reply Eva

   Dat is lekker dat je zoveel hebt gekregen! Misschien zit daar wel een favoriet voor je bij!

   8 augustus 2016 at 12:37
 • Reply Mariska

  Een glasvijl vind ik ook echt super fijn. Die basecoat klinkt wel als iets wat ik wil proberen!

  8 augustus 2016 at 16:57
  • Reply Eva

   De basecoat is erg fijn! Werkt prima!

   8 augustus 2016 at 22:31
 • Reply Marianne

  Nu weet ik ’t weer …die oude vijl…
  Ik was m vergeten
  Je krijgt m van mij

  8 augustus 2016 at 21:51
  • Reply Eva

   Haha dankjewel mama!

   8 augustus 2016 at 22:32
 • Reply Miriam - nailtalk.nl

  Ik heb deze topcoat ook en hij is erg fijn!

  9 augustus 2016 at 00:37
  • Reply Eva

   Fijn is hij hè! 🙂

   9 augustus 2016 at 06:48
 • Reply Quinty

  Ik heb een basecoat van de hema die ik eigenlijk altijd gebruik. De topcoat die ik gebruik is die van Sally hansen van de gellak collectie. Ik ben daar heel tevreden over omdat door die topcoat mijn nagellak heel lang blijft zitten. Hij droogt wel niet heel snel helaas 🙂

  9 augustus 2016 at 22:26
  • Reply Eva

   Dat ik daar niet bij stil heb gestaan om die topcoat los te gebruiken van de gellakjes! Ga ik ook proberen! Thanks!

   9 augustus 2016 at 22:42
 • Reply Maaike

  Leuk artikel, lijken me fijne producten. Ik gebruik zelf nagelverzorging van de Hema.

  10 augustus 2016 at 23:39
  • Reply Eva

   Hema heeft idd ook fijne producten! Ik heb ook jaren de basecoat gebruikt!

   10 augustus 2016 at 23:48
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Die topcoat van Sally Hanssen is ook mijn favoriet! Mijn nagelriemen zijn erg moeilijk, daarom gebruik ik altijd cuticle oil & remover, dan gaat het een stuk makkelijker 🙂

  13 augustus 2016 at 18:39
  • Reply Eva

   Gelukkig bestaat er cuticle oil en helpt dat je! Ja zo fijn die topcoat!

   13 augustus 2016 at 21:45

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: