Follow:
Nagels

Flip Flop Fantasy

De hele maand Augustus
3 keer per week
een Nailgustus online!
Lees hier waarom.
Nummer 1

defDSC_0122

Dit super zomerse kleurtje is toch echt mijn meest favoriete nagellak. Ik heb een flinke nagellak collectie waar eigenlijk nooit een nagellak echt van op gaat behalve mijn basecoat en topcoat. Maar Flip Flop Fantasy is ook al een keer opgegaan en dit is dus mijn tweede potje.

Dit lakje is het merk China Glaze. Zij hebben erg mooie kleuren en heel veel keus, jammer genoeg niet echt makkelijk in een winkel aan te komen in Nederland zo ver ik weet. Op webshops gelukkig wel veel keus. Flip Flop Fantasy komt uit de Poolside collectie, die uit alleen maar felle vrolijke kleurtjes bestaat.

Heb jij wel eens een nagellak opnieuw gekocht?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Marsha

  Ah!!! Wat een prachtige kleur zeg, echt iets voor mij! -x-

  1 augustus 2016 at 11:38
  • Reply Eva

   Jaa mooi kleurtje hè!

   1 augustus 2016 at 14:32
 • Reply Hilde

  Wat een geweldige kleur!!!!

  1 augustus 2016 at 22:34
  • Reply Eva

   Lekker vrolijk is die hè Hilde!

   2 augustus 2016 at 06:27
 • Reply Maaike

  Ik hou van zulke kleuren! En ja, ik heb soms een nagellak opnieuw gekocht. Maar meestal zijn dat basic kleurtjes.

  4 augustus 2016 at 00:58
  • Reply Eva

   Ik bedacht me later ook dat ik idd kleuren zoals zwart en wit ook opgemaakt heb, haha!

   4 augustus 2016 at 09:08
 • Reply Miriam - nailtalk.nl

  Tijdloos, dit lakje! Heerlijke kleur!

  6 augustus 2016 at 20:58
  • Reply Eva

   Ja inderdaad! Altijd leuk!

   6 augustus 2016 at 23:08

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: