Follow:
Haar Make-up

Fuchsia haar en lippen

Dit is een redelijk simpele look, maar door de kleurcombinatie word hij wat specialer.

Om eerlijk te zijn is dit wel een foto van een klein jaartje geleden. Dat kan je zien aan mijn haarkleur die is nu een stuk minder fel als toen. Al zou ik dit best wel weer willen, het is sowieso weer tijd aan een bezoek aan de kapper. Misschien ga ik weer iets feller.

Op mijn lippen draag ik nummer 82 van Make-up Studio, ik vind dit een hele mooie kleur, niet alleen omdat deze bij mijn haar kleurt, ook nu wanneer mijn haar donkerder en roder van kleur is staat hij nog mooi. Zoals ik al eerder in L.A. Girl Lippen Stash Flash schreef staan koele kleuren mij het beste. Deze kleur is mat wanneer je hem aanbrengt, dus dat betekend dat je er lang plezier van hebt!

Verder draag ik van Make-up Studio de No transfer foundation in de kleur Almond, die nu eigenlijk helemaal niet zo mooi meer kleurt met mijn huid als toen, de laatste kleur droeg ik hem in Green Glitter Brows. Tegenwoordig draag ik meestal mijn Dior foundation.

Mijn wenkbrauwen heb ik aangezet met een wenkbrauw potlood van Ben Nye in de kleur taupe, die bedoeld is voor mensen met blond haar. Het fijne van zo’n taupe kleur is dat je hem wat sterker en lichter kunt aanzetten, dat hij ook bij wat donkerdere haarkleur past.

Het enige wat ik verder nog draag is een mascara van Max Factor en mijn bril van KBL.

Destijds had ik een ombre haarkleur, dat betekend dat de punten een andere kleur hebben en deze loopt geleidelijk over in de basis kleur bovenop.

De roze kleur is van La Riche Directions, het nadeel van zo’n felle kleur is dat hij flink afgeeft onder de douche en op je kussen. Helaas loopt hij ook redelijk snel terug en gaat het felle er snel van af. Maar ik mengde de verf met mijn conditioner, zodat ik hem elke wasbeurt een boost kon geven.

Van mij zelf heb ik erg stijl haar, dus heb krullen gemaakt met mijn CHI tang. Helaas zakt de krul er bij mij wel al halverwege de dag uit. Maar ik heb heel veel en dik haar. Dus je hoort me ook niet klagen verder.

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Mariska

  Die ombre is zo mooi! En die lipkleur ook, past perfect bij elkaar 😀

  22 juni 2016 at 09:09
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   22 juni 2016 at 16:05
 • Reply Hilde

  Super gaaf dat haar!! Love it!!

  22 juni 2016 at 09:36
  • Reply Eva

   Dankjewel Hilde!

   22 juni 2016 at 16:05
 • Reply Tamara TS

  Leuk! Ik heb diezelfde kleur van Directions een hele tijd als volledige haarkleur gehad en ben nu aan het denken om het weer te doen. Ik word er telkens blij van als ik het zie!

  23 juni 2016 at 01:23
  • Reply Eva

   Gaaf! Ik heb ook wel eens die tint over m’n hele haar gehad, maar vond de uitgroei toen irritant, met een donkere bovenkant heb je daar geen last van!
   Maar het blijft een super toffe kleur!

   23 juni 2016 at 19:14
 • Reply Quinty

  Wat een leuke look. Wat waren je haren gaaf joh, erg gedurfd maar heel leuk 😀

  23 juni 2016 at 23:04
  • Reply Eva

   Dankjewel Quinty!

   24 juni 2016 at 15:07
 • Reply Iris

  Jouw haar is hier zo gaaf, love it!

  24 juni 2016 at 09:17
  • Reply Eva

   Dankje! 🙂

   24 juni 2016 at 11:13
 • Reply Maaike

  Wauw, die lipstick staat je goed!

  27 juni 2016 at 22:02
  • Reply Eva

   Dankjwel!

   27 juni 2016 at 22:22

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: