Follow:
Make-up

Full Face Highlighter Challenge

Vele beauty liefhebbers zijn mij voor gegaan. Een look waarbij je alleen maar highlighters gebruikt. Ik hou van matte make-up maar highlighters en glitters vind ik ook geweldig. Helaas is het voor de poriën geen flatterende look maar wel erg leuk om te doen. Benieuwd welke highlighters ik allemaal gebruikt heb?

Op de foto’s lijkt het aantal highlighters nog wel mee te vallen maar in het echt was het veel opvallender. Waarschijnlijk had ik er het gewoon nog zwaarder moeten aanbrengen zodat het op beeld heftiger zou zijn.

Ik ben begonnen met het mengen van mijn Dior foundation met de Make-Up Studio Shimmer Effects in Silver. Een vloeibare highlighter om de basis al een subtiele glans te geven.

Het afpoederen heb ik met de lichtste kleur uit mijn W7 Hollywood Highlight palette. Mijn gezicht shapen heb ik met de donkere kleur uit hetzelfde palette gedaan. Onder mijn jukbenen, kaak, langs mijn voorhoofd en slapen.

Mijn wenkbrauwen wilde ik ook wat glanzender dan normaal hebben. Daarom heb ik ze aangezet met de Mac Fluidline in Rich Ground een warme bruine kleur met glans.

Mijn arcade boog en de buitenste ooghoek van mijn oog heb ik met de glanzende bruine mono oogschaduw van Freedom aangezet in nude 207. Ook aan de onderkant van mijn oog langs de wimperrand heb ik deze glanzende bruine oogschaduw aangezet. Op het bewegend ooglid heb ik een lumiere oogschaduw van Ben Nye gebruikt, de meest lichte wit goude glanzende kleur die ik heb.

In de binnenste ooghoek heb ik de Jewel Effects van Make-up Studio in Shine aangezet. Die je al eerder langs zag komen tijdens de Mei(n) Looks Blue Emerald Look. Verder heb ik mijn wimpers aangezet met de zwarte Masterpiece mascara van Max Factor.

Op mijn lippen draag ik de Mac Gaga Viva Glam 2 Lipglass waar ik het woensdag al over had.

Als extra highlighter heb ik dezelfde oogschaduw van Ben Nye die ook al op mijn bewegend ooglid zit op de hogere delen in mijn gezicht aangezet. Zoals de jukbenen, voorhoofd, neusbrug en cupidoboog.

Wat vind jij van deze Challenge?

En vergeet je niet mee te doen aan mijn winactie?

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Mariska

  Zo’n gave challenge he! Zo leuk om te doen! Ik had ‘m even terug ook gedaan 🙂

  16 juli 2016 at 09:46
  • Reply Eva

   Ja heel leuk om te doen! Die van jou had ik gezien en was goed gelukt!!

   16 juli 2016 at 11:42
 • Reply hilde

  Ik vind het nog een super mooie look ook! Goed gelukt!

  16 juli 2016 at 10:17
  • Reply Eva

   Dankjewel Hilde!!

   16 juli 2016 at 11:42
 • Reply jeapiebel

  Ik ben dol op deze challenge en overweeg om mee te doen ooit. 😉 Ik vind dat de highlighter een super gave look geeft.

  16 juli 2016 at 15:19
  • Reply Eva

   Jaa doe het! Super leuk om te doen!

   16 juli 2016 at 19:54
 • Reply Quinty

  Ik heb dit al vaker langs zien komen en ik vind het zo leuk haha. Het ziet er best apart uit maar toch wel grappig hihi:)

  17 juli 2016 at 23:39
  • Reply Eva

   Haha ja hé!

   18 juli 2016 at 15:50
 • Reply Jolanda

  Wat een leuke challenge! Vind het inderdaad op de foto erg meevallen

  19 juli 2016 at 13:28
  • Reply Eva

   Ja hè.. Maar wel heel leuk om te doen!

   19 juli 2016 at 15:45
 • Reply Maaike

  Het ziet er best wel mooi uit eigenlijk 😀 Alsof je lekker lang buiten bent geweest.

  20 juli 2016 at 00:52
  • Reply Eva

   Haha ja inderdaad!

   20 juli 2016 at 06:18

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: