Follow:
Grime Make-up

Geen kwantiteit maar kwaliteit

De laatste tijd heb ik erg na zitten denken wat ik met mijn blog wilde. Ik dacht aan stoppen, omdat ik mezelf druk oplegde om elke keer een nieuwe look te maken. Dit wil ik niet, dit is mijn hobby, en dat moet zo blijven. Dus wil je weten wat ik vanaf nu  gaan doen? Lees dan verder.

Ik ben Make-up e.d. twee jaar geleden begonnen als hobby. Niet met de insteek om een groot bereik te krijgen maar puur om mijn creativiteit te uiten. Dit deed ik maar al te graag samen met mijn vader. Sinds een half jaar heb ik een full time baan, dus minder tijd om te bloggen. In november ben ik al van 2 artikelen naar 1 artikel per week gegaan. Vanaf nu plaats ik alleen nog maar een look wanneer ik hier trots op ben, niet omdat ik elke zaterdag wat moet plaatsen. Het gaat mij om de kwaliteit en niet om het aantal opgemaakte ogen op Make-up e.d.

Uiteraard sta ik ook open voor suggesties. Heb jij een idee wat voor look ik kan maken of leuk idee voor mijn blog. Je kan altijd een reactie hier achterlaten of een berichtje sturen via Facebook, Instagram of Twitter. Ik wil ook meer looks op anderen creëren, dus lijkt jou dit leuk? Contact me!

Ben jij benieuwd naar de looks die er komen?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Maaike

  Zou wel heel jammer zijn als je zou stoppen. Je looks vind ik altijd gaaf en origineel. En bloggen moet leuk blijven. Misschien kun je ook over andere dingen bloggen, dingen die je meemaakt of andere hobby’s 🙂

  27 februari 2018 at 22:29
  • Reply Eva

   Lieve reactie! Volgens mij ben jij mijn meest trouwe commenter, er gaat geen artikel voorbij waar je geen reactie op achter laat! Maar blijf voorlopig zeker nog wel bloggen, maar gewoon minder. Wil sowieso alleen over make-up blijven bloggen, geen andere onderwerpen denk ik. 🙂

   28 februari 2018 at 21:20
 • Reply Maaike

  Hihi, leuk om te horen. Je blog spreekt me erg aan. Maar je moet gewoon doen wat jij zelf wilt 🙂 Bloggen moet natuurlijk leuk blijven om te doen, geen verplichting.

  6 maart 2018 at 22:18
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: