Follow:
Grime Make-up

Girly Clown It

Dit is de laatste Halloween look op mijn blog van dit jaar. Namelijk geïnspireerd op de clown Pennywise uit de film It. Deze is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. 27 jaar geleden was het boek van Stephen King al eerder verfilmd. Ik heb deze clown look, geïnspireerd op Pennywise van 2017. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt, lees dan verder!

Eerder deze maand kwam een overzicht van alle looks die ik eerder op mijn blog heb geplaatst online, die ik Halloweenwaardig vind. Ook zag je bloederige nagels en natuurlijk bloederige lippen. Vandaag een bloederige make-up look.

Ik ben begonnen met de basis, omdat ik een wat bleker gezicht wilde hebben heb ik de lichtste kleur van de Catrice HD Liquid Coverage Foundation in de kleur 010 Light Beige gebruikt. Omdat ik de kleur niet licht genoeg vond heb ik van Kryolan een vetschmink in een witte kleur op de hoogste delen van mijn gezicht aangebracht, vooral onder mijn ogen. Dit is de Supracolor in 070. Om ervoor te zorgen dat alles goed op z’n plek blijft zitten heb ik de transparante poeder in nummer 1 van Make-up Studio aangebracht.

Vervolgens heb ik mijn wenkbrauwen aangezet met een zwarte matte oogschaduw van Ben Nye. Mijn ooglid heb ik eerst ingesmeerd met de Kryolan Eye Primer om ervoor te zorgen dat de ooglook intens van kleur word en goed blijft zitten. De ooglook heb ik gecreëerd met een aantal kleuren uit het Morphe 35P palette, vooral met rood bruine kleuren. Op het ooglid heb ik een Lumiere Eyeshadow van Make-up Studio aangebracht in Majestic Mauve. Op de wimpers zit de mascara van Essence in All Eyes On Me. Om de ogen er enger uit te laten zien heb ik met een rood oogpotlood van Kryolan op mijn waterlijn aangebracht. Namelijk de Dermatograph in 910. Met het Morphe palette heb ik ook wat kringen onder mijn ogen gesuggereerd omdat ik het er te netjes uit vond zien. Want Pennywise is natuurlijk geen lieverdje.

Mijn gezicht heb ik vormgegeven met de NYX HD blush in de kleur Taupe. langs mijn kaak, onder mijn jukbeenderen en langs mijn neusbrug. Op de appeltjes van mijn wangen heb ik een hele roze blush van P2 aangebracht, namelijk de Beauty Mosaic Blush in 020 Rising Sun. Op de hoogste delen van mijn gezicht de highlighter in Glowcomotion van W7.

Op de lippen heb ik de kleur Sentimental van the Balm Meet matt(e) Hughes lijn aangezet. Eerder zag je al een paarse kleur in de Affectionate Purple look en in Happy New Hair 6 zag je nog een rode kleur. Dit is een frisse roze kleur. Die ik ook verder als een overdreven lach van een clown heb gebruikt. Op de wangen richting mijn ogen. En natuurlijk op het puntje van mijn neus een bolletje.

Ik vond de look niet Halloween waardig dus ik heb nog wat bloed toegevoegd. In en rondom de mond de Kryolan IEW Filmbloed in de kleur dark. In mijn nek en in mijn hals een vloeibare bloed van Kryolan in een medium kleur.

Wat vind je van deze look?

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jolanda

  Weer heel gaaf gedaan!

  28 oktober 2017 at 10:26
  • Reply Eva

   Dankjewel Jolanda!

   28 oktober 2017 at 22:43
 • Reply Maaike

  Ik vind je look gaaf, maar wel eng haha 😛 Ik ben bang van clowns 😛

  30 oktober 2017 at 21:46
  • Reply Eva

   Haha mooi dat is de bedoeling! Dankjewel!

   30 oktober 2017 at 21:51

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: