Follow:
Make-up

Green Glitter Brows

De maand mei elke dag
een Mei(n) Looks online!
Lees hier waarom.
Nummer 27

Glitters doen het bij mij altijd goed. Ik hou van glitters! Ik dacht ik doe eens wat anders en plak groene glitters in mijn wenkbrauwen.

Als basis ben ik voor de Nivea aftershave balm als primer gegaan. Vervolgens mijn Make-Up Studio No Transfer Foundation in Almond met mijn Beautyblender aangebracht. Ik merk dat ik deze foundation kleur toch net te donker vind voor mijn huid, op de foto’s lijk ik ook een stuk bruiner dan bij de eerdere looks waar ik mijn nieuwe Dior foundation gebruik. Met de puntige kant van mijn Beautyblender de Essence Stay All Day Concealer uitgewerkt op mijn onzuiverheden en onder mijn ogen.

Voordat ik mijn oogschaduw aanbracht eerst het ooglid ingesmeerd met de Kryolan Eyeprimer. De neutrale oogschaduws op mijn ogen zijn uit het Viseart Palette 07 Cool Matte. De mascara is zoals in bijna elke look van MaxFactor.

Op mijn wenkbrauwen zit de Two Way Gel van Make-Up Studio om ervoor te zorgen dat de glitters blijven plakken, de losse glitters zijn redelijk grof in het groen gekocht bij Back-stage een professionele make-up winkel in Amsterdam.

Op mijn lippen heb ik een groene vloeibare lipstick van het merk Dragon die ik op Aliexpress heb besteld, op het binnenste van mijn lippen dezelfde groene glitters als in mijn wenkbrauwen gedept.

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Linda

  Wow! Wat een gave look is dit. Ergens is dit vrij simpel en toch lekker opvallend. Goed voor een feestje! -x-

  27 mei 2016 at 08:34
  • Reply Eva

   Dankje! Aan de ene kant dacht ik dat de look iets miste doordat het zo simpel was, maar volgens mij maken de glitters het af!

   27 mei 2016 at 09:12
 • Reply Mariska

  Vind de wenkbrauwen en de lipkleur los en bij elkaar zoo gaaf he! Ik houd hiervan 😀

  27 mei 2016 at 09:46
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ik ook!! 🙂

   27 mei 2016 at 11:33
 • Reply jeapiebel

  Altijd super leuk om iets nieuws te mogen creeren lijkt mij.

  27 mei 2016 at 10:12
  • Reply Eva

   Dat is het zeker! Hoe gekker hoe beter 😉

   27 mei 2016 at 11:33
 • Reply kimmetjekims

  Omg wat gaaf haha! Ziet er heel vet uit.

  27 mei 2016 at 21:36
  • Reply Eva

   Dankjewel 🙂

   27 mei 2016 at 23:07
 • Reply Hilde

  Hoe cool!!! Echt super gedaan zeg! Zeker gaaf voor een feestje ofzo 🙂

  27 mei 2016 at 22:53
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ja idd!

   27 mei 2016 at 23:16
 • Reply Shiralee

  Leuk gedaan, ook een tof idee voor kerstmis! Haha! Lipkleur is echt heel gaaf, en dat van AliExpress! Nice!

  28 mei 2016 at 08:56
  • Reply Eva

   Ja idd voor kerstmis ook super leuk! Dankje!

   28 mei 2016 at 09:13

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: