Follow:
Nagels

Guilty Pleasure Chills & Thrills

Twee kleuren nagellak over elkaar heen om dit effect te creëren. Guilty Pleasure is een transparante lak. Dus met Chills & Thrills eronder een intense kleurcombinatie. Benieuwd van welk merk de lakjes zijn? Lees dan verder.

De kleur komt op camera niet zo goed over als in het echt. De glans varieert van lichtblauw, donkerblauw en paars. Het paars zie je bijna niet terug op de foto’s. Hij lijkt erg op Pearly Blue Peacock van Kiko terwijl die veel groener is en deze veel paarser.

Na de basecoat ben ik begonnen met één laagje Chills & Thrills van Essie een hele mooie blauwe crème kleur. Sowieso houd ik heel erg van Essie nagellak. Er is heel veel kleurkeus en ze blijven goed zitten.

Vervolgens heb ik twee laagjes aangebracht van Guilty Pleasure van het merk Invogue. Een lak met heel veel glitters. Die in licht reflecteren naar blauw en paars. Een olie-effect geven dit soort kleuren altijd.

Nadat de lak een klein minuutje is gedroogd heb ik de sneldrogende druppels van KOH erop laten druppelen met het pipetje. Ik heb meerdere sneldrogende topcoats en druppels geprobeerd. Deze werken goed. Alleen de verpakking is erg onhandig. Omdat je bovenop moet drukken om er een druppel uit te laten komen, schiet hij erg makkelijk uit je handen. Maar mijn nagels waren wel snel droog en uitgehard waardoor ik snel weer dingen kon doen.

Gebruik jij druppels om je nagellak sneller te laten drogen?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Maartje

  Leuke producten gebruikt!

  3 juni 2017 at 08:16
  • Reply Eva

   Leuke druppeltjes hè 😉

   3 juni 2017 at 08:19
 • Reply Kayla

  Leuk! Het Essie lakje is prachtig!

  3 juni 2017 at 10:33
  • Reply Eva

   Dankje! Ja mooi kleurtje hè!

   3 juni 2017 at 10:37
 • Reply Maaike

  Wauw, wat gaaf! Het lakje, guilty pleasure, is van zichzelf ook al mooi :O <3 Misschien moet ik dat eens gaan proberen met van die druppeltjes 😀

  6 juni 2017 at 01:22
  • Reply Eva

   Dankje! Ja die draag ik ook vaak zat in z’n eentje! 🙂 is aan te raden hoor van die druppeltjes! Hoef je niet zo lang te wachten!

   6 juni 2017 at 08:00
 • Reply Astrid

  Wat een prachtige lak! Ik vind het effect echt heel tof. Ik gebruik al een tijdje de druppels van essence en heb wel het idee dat het iets helpt.

  7 juni 2017 at 11:53
  • Reply Eva

   Dankje! Ja hè, ik merk ook wel verschil met druppeltjes!

   7 juni 2017 at 18:58
 • Reply Linda

  Het is zo leuk om nagellak met verschillende finishes over elkaar heen te dragen. Je krijgt dan steeds een ander effect! Gaaf! Ik gebruik geen druppel om mijn nagellak sneller te laten drogen, ik heb een hele goede topcoat (HK Girl van Glisten & Glow) -x-

  9 juni 2017 at 09:40
  • Reply Eva

   Ja dat vind ik ook leuk dat je weer een heel ander effect creëert per lak! Oeh die topcoat ken ik niet, ik ga hem opzoeken!

   9 juni 2017 at 14:08

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: