Follow:
Haar

Haircare Routine februari 2018

Een tijdje geleden zag je op Make-up e.d. mijn huidverzorgingsroutine, vandaag mijn haarverzorgingsroutine. Ik gebruik doorgaans altijd wel dezelfde producten voor mijn haar, eens in de zoveel tijd verander ik. Maar momenteel zijn het deze producten die je in dit artikel ziet langs komen.

Zoals je misschien wel eens vaker langs hebt zien komen ga ik eens in de drie maanden naar de kapper. Meestal laat ik het dan kleuren en knippen, eigenlijk altijd door dezelfde kapster al 8 jaar. Zij kent mijn haar door en door en weet inmiddels wat kan en wat beter niet kan met mijn haar. Het kan nog wel eens gek reageren op een bepaalde kleur. Meestal word het dan niet wat het zou moeten worden volgens het boekje. Blonderen is ook iets wat ik beter niet kan doen met mijn haar. Dus de laatste tijd kiezen we voor rood in verschillende nuances.

Kérastase Reflection Bain Chromatique

Deze shampoo bevalt mij erg goed. Hij is speciaal bedoeld voor gekleurd haar. Aangezien mijn haar geverfd is gebruik ik deze. Ook is het een kappers shampoo, ik gebruik al ruim 10 jaar alleen shampoo’s die je bij de kapper kan kopen. Nooit shampoo van de drogist. Dit is beter voor je haar en voor het behoudt van de kleur. Gelukkig is deze shampoo erg zuinig in gebruik. Hier zit 250ml in en doe ik bijna een half jaar mee. Ik was mijn haar twee keer per week.

Kérastase Reflection Fondant Chromatique

Is de conditioner die bij de bovengenoemde shampoo hoort. Die ik dus ook na het wassen van mijn haar gebruik en even laat intrekken. Ik gebruik nadat ik mijn haar was altijd een conditioner of masker om de haarschubben te sluiten en mijn haar te verzorgen.

Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler Treatment

Is een leave-in spray. Erg fijn in gebruik voordat ik mijn haar door borstel wanneer het handdoekdroog is. Eigenlijk is deze spray bedoeld voor geblondeerd haar. Ook al is mijn haar dat niet is hij toch erg fijn.

Deze platte borstel gebruik ik al jaren om mijn haar door te borstelen na het wassen of de dagen na het wassen. Ik heb ook een Tangle Teezer maar eigenlijk gebruik ik die nooit. Misschien moet ik deze er toch ook weer eens bij pakken.

Fudge Salt Spray

Deze zoutspray gebruik ik wanneer mijn haar droog is na het wassen om het wat wilder te maken en niet zo plat op mijn hoofd te laten zitten, want mijn haar is erg stijl en plat wanneer ik er niks mee doe. Af en toe mijn handen erdoorheen halen en de zoutspray houdt het een beetje in model. Ook op de dagen tussen het wassen door na het borstelen van mijn haar spray ik er wat in.

Batiste Dry Shampoo Oriental

Ik kan niet meer leven zonder droogshampoo. Anders zou ik het ook echt niet redden om mijn haar maar twee keer per week te wassen. Op de dagen daartussen spray ik altijd droogshampoo in mijn haar. Hier word het ook wat stugger en wilder van.

Hoe ziet jou haar verzorgingsroutine eruit?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Leuk om te zien! 😀 Ik verf mijn haar al een tijd niet meer, heb bijna mijn eigen kleur terug 🙂 Dus ik gebruik ik meestal haarverzorging van Aussie.

  8 februari 2018 at 23:06
  • Reply Eva

   Ik heb nog nooit producten van Aussie geprobeerd, ook wel benieuwd naar!

   9 februari 2018 at 19:24

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: