Follow:
Grime Make-up

Halloween Pumpkin Look

Woensdag is het Halloween, uiteraard kan ik dit op mijn blog niet voorbij laten gaan. Vorig jaar stond de hele maand oktober in het teken van Halloween. Deze keer heb ik mezelf voor de helft omgetoverd tot een pompoen. Wanneer ik aan Halloween denk, denk ik eigenlijk aan een pompoen. Deze look wilde ik al een hele tijd maken. Ben je benieuwd naar mijn look lees dan verder.

Om mijn pompoen te maken ben ik eerst begonnen met mijn gezicht af te delen met het Urban Decay 24/7 Glide On Pencil in Zero een intens zwart oogpotlood. Ook alle vlakken en banen die zwart moeten worden heb ik afgedeeld. Vervolgens ben ik de Supra Color van Kryolan in 508 de vlakken die oranje moeten worden in gaan kleuren. Dit is een vetschmink die je later kan uitblenden. Daarna ben ik met de Supra Color 071 de verticale banen die zwart moeten worden gaan aanzetten. Deze oranje en zwarte banen ben ik in elkaar gaan uitwerken zodat er geen harde lijnen zijn. Om iets meer diepte te creëren heb ik met een lichtere oranje Supra Color in het midden van de oranje banen een verticale lijn getrokken. Wanneer alles goed geblend is heb ik het afgepoederd met Make-up Studio Transparante Poeder #1, zodat ik het verder kan bewerken en het niet vlekt of afgeeft. Uit het Morphe 35B palette heb ik de zwarte, oranje, licht oranje en witte kleur gebruikt om diepte te creëren en de kleuren intenser te krijgen. Tot slot heb ik de vlakken die je bij een pompoen uitsnijdt om een gezicht te creëren met de zwarte Aqua Color van Kryolan ingekleurd.

Wanneer ik helemaal tevreden was over de pompoen ben ik met de andere helft van mijn gezicht begonnen. De Catrice Liquid Coverage Foundation in 010 Light Beige in een redelijk dikke laag aangebracht zodat er geen onzuiverheden meer zichtbaar zijn. Onder de ogen en op nog wat enkele onzuiverheden heb ik de Catrice Liquid Camouflage HD Coverage Concealer 010 Porcelain aangezet. De helft van mijn gezicht afgepoederd met dezelfde transparante poeder van Make-up Studio die ook op de andere helft van mijn gezicht zit. Mijn wenkbrauw heb ik met mijn nieuwe favoriete wenkbrauw product aangezet. De Hema Eyebrow Pomade in Dark Brown, deze zag je een tijdje terug ook al op mijn Instagram langs komen. De ooglook heb ik gecreëerd met wat bruintinten uit het Morphe 35P palette. De waterlijnen van beide ogen heb ik zwart gemaakt met het Urban Decay 24/7 Glide On Pencil in Zero. De wimpers van het opgemaakte deel van mijn gezicht heb ik aangezet met de Lash Princess mascara van Essence. Mijn gezicht heb ik diepte gegeven met de NYX HD Blush in Taupe. De appel van mijn wang heb ik aangezet met Mac Cosmetics Sheertone Shimmer Blush in Sunbasque een oranje kleurige blush. Op mijn jukbeen met het Action Glow & Highlights palette de kleur Soft Sand uit het warm kleurige highlight palette gebruikt. Tot slot op de helft van mijn lippen de kleur Faded van Lime Crime aangezet.

Ook Laura van LvanR heeft een Halloween look gemaakt. Zij heeft een personage Lexa uit de serie The 100 nagemaakt. Neem snel een kijkje bij haar als je benieuwd bent geworden.

Ga jij Halloween vieren?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Laura

  Jaahaa vanavond naar een Halloween feestje! Je look is tof geworden! Vet mooie lipkleur zeg! En je hebt dat action palette gehaald dus! Mooi is ie hè?

  27 oktober 2018 at 11:36
  • Reply Eva

   Leuk!! Jaa ik heb hem gehaald, alle twee trouwens. Heel mooi zijn ze!

   28 oktober 2018 at 19:41
 • Reply Maaike

  Ziet er echt super tof uit 🙂

  3 november 2018 at 02:37
  • Reply Eva

   Dankje Maaike!

   4 november 2018 at 00:05

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: