Follow:
Make-up

Hand Make-up

Iets wat ik al heel lang een keer wilde doen was deze eye-look. Niet een ooglook op mijn oog maar een ooglook op mijn hand. Inmiddels al de vierde creatie die ik op mijn hand heb uitgevoerd. Eerder kon je een Giraffe, Gans en Papegaai zien. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt om deze ooglook te creëren? Kijk dan verder.

Ik ben begonnen met het aftekenen met een lichtbruine oogschaduw uit mijn Viseart palette in 07 Cool Matte. van de wenkbrauw en het oog. Door heel licht te schetsen. Daarna de wenkbrauw ingekleurd met een lichte bruine en donkerbruine kleur uit het palette. Vervolgens het oog meer definitie gegeven en een bolling gesuggereerd door lichte en donkere kleuren te gebruiken. Dit palette zie je wel vaker langs komen bij ooglooks op mijn blog omdat ik deze heel fijn in gebruik vind.

Voor het bewegend ooglid op mijn hand heb ik de glanzende duo Lumiere van Make-up Studio gebruikt in Bronzing Champagne. Beide kleuren om meer definitie te creëren.

Deze prachtige losse glitter van Make-up Studio Jewel Effects in Shine aangebracht vanuit de binnenste ooghoek. Ook over het gehele bewegende ooglid om iets meer glans en glitter te geven aan de look.

Deze eyeliner blijft heel erg goed zitten. Niet nodig voor deze look, omdat ik na de foto’s mijn handen heb gewassen. Maar voor dagelijks gebruik wel heel fijn, zeker omdat hij ook niet duur is. Het is de Liquid Ink waterproof eyeliner van Essence. Ik heb met de eyeliner wimpers geschetst en een eyeliner getrokken.

Ik vind hem best mooi gelukt, ik was bang dat het niet zou lukken omdat het natuurlijk heel anders is dan een ooglook creëren op een echt oog. Maar ik vind hem geslaagd. Ook leuk om op deze manier een keer een kleurrijke ooglook te maken. Voor herhaling vatbaar!

Wat vind je van deze ooglook?

 

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Maartje

  Knap!

  4 maart 2017 at 10:06
 • Reply Silkeblogs

  Zo cool!

  4 maart 2017 at 12:02
  • Reply Eva

   Dankje!

   4 maart 2017 at 13:26
 • Reply Mariëlle Markgraaff

  Hoooly moly, wat gaaf!!

  6 maart 2017 at 18:45
  • Reply Eva

   Haha Dankje!

   6 maart 2017 at 19:30
 • Reply Natascha

  Wat super gedaan zeg, tof!

  6 maart 2017 at 18:59
  • Reply Eva

   Dankjewel Natascha!

   6 maart 2017 at 19:31
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Mijn hemel, wat ongelofelijk gaaf zeg! En heel natuurgetrouw. Ik kan totaal niet omgaan met oogschaduw, dus misschien moet ik eens oefenen op mijn hand! Malou x

  6 maart 2017 at 20:18
  • Reply Eva

   Haha dankjewel!! Ja dat is een goede oefening! Het blenden werkt in principe hetzelfde!

   7 maart 2017 at 09:26
 • Reply Maaike

  Wow, echt heel mooi 😀 En zoals Malou hierboven ook al zegt, wel een heel goed idee om mee te oefenen voor mij op mijn hand 😀

  7 maart 2017 at 00:14
  • Reply Eva

   Ja dat vind ik inderdaad ook een goed idee! Niet eerder aangedacht! Succes! 😉

   7 maart 2017 at 09:27
 • Reply Kimdy

  Wauw wat ontzettend gaaf gedaan! Heel erg mooi

  7 maart 2017 at 11:19
  • Reply Eva

   Dankjewel 🙂

   7 maart 2017 at 11:43
 • Reply Marsha

  Mooi!! Gaaf gedaan zeg!

  7 maart 2017 at 12:28
  • Reply Eva

   Dankje!!

   7 maart 2017 at 12:57
 • Reply marielle

  Wow! Dit is echt heel erg tof zeg! Super mooi!

  7 maart 2017 at 13:12
  • Reply Eva

   Dankjewel Marielle 🙂

   7 maart 2017 at 13:49
 • Reply Florentine

  Wauw wat bijzonder! Heb het wel eens op insta voorbij zien komen, echt onwijs gaaf! Liefs Florentine

  10 maart 2017 at 02:46
  • Reply Eva

   Dankjewel Florentine! 🙂

   10 maart 2017 at 08:05

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: