Follow:
Haar

Happy New Hair 10

Lookmas 4
Deze hele week elke dag een artikel online in het teken van Kerst en Oudjaar.
Vandaag een iets minder kerstachtig artikel maar niet minder belangrijk. Namelijk alweer de tiende Happy New Hair. Ook deze keer heb ik weer iets nieuws met mijn kapsel lees verder als je wilt weten wat.

Het was weer tijd voor een bezoekje aan de kapper. Om eerlijk te zijn was ik eind november al bij de kapper geweest maar had nog niet eerder dit artikel geplaatst. Zoals je ziet is het ook wel weer nodig. Mijn haar is bijna oranje bruin van kleur inmiddels en over mijn schouders gegroeid. Ook kan mijn pony bijna helemaal achter mijn oren.

Net als de laatste keer is de kleur weer wat feller. Dat maakt het wat minder saai naar mijn mening. Ik probeer mijn haar nu ook maar 1 keer per week te wassen zodat ik extra lang plezier hou van de kleur. 

De vorige keer is mijn haar niet geknipt. Deze keer weer wel, maar er is niet veel af, want heb weer zin om mijn haar wat langer te laten groeien. Al heb je kans dat ik van de zomer het er weer af haal.

Uiteraard kan de undercut niet ontbreken. Niet alleen dat stuk heb ik weg laten scheren maar ook mijn bakkebaarden. Een jaar geleden had mijn kapper het al voorgesteld, maar toen vond ik dat te heftig. Ik begon me alleen steeds meer aan mijn bakkebaarden te irriteren want deze worden niet lang en zitten altijd op mijn wangen en dat vind ik lelijk bij mezelf. 

Het wegscheren hiervan is een super goede oplossing, dit blijf ik voorlopig dus doen.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Laura

  Deze kleur staat je echt top!! En het langere ben ik sowieso fan van!

  28 december 2018 at 20:44
  • Reply Eva

   Thanks!

   29 december 2018 at 11:44
 • Reply Maaike

  Wauw, staat je echt heel goed!

  30 december 2018 at 01:16
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   30 december 2018 at 20:01

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: