Follow:
Haar

Happy New Hair 11

Het is even stil geweest op Make-up e.d. Daarom is er redelijk snel na Happy New Hair 10 weer een artikel van mijn kappersbezoek. Ik heb mijn make-up kamer verhuisd waardoor de drempel minder hoog ligt om een look te creëren. Dus in de toekomst zal ik vaker een artikel plaatsen. Lees nu eerst verder als je benieuwd bent naar mijn nieuwe haar.

De drie maanden waren weer voorbij dus tijd voor een bezoekje aan de kapper. Als ik de foto’s zie lijkt het mee te vallen hoe nodig het is. Maar vooral de kleur vond ik te oranje geworden. Vooral als je weet dat ik graag lipsticks draag zoals Rebel en Heroine. Dan vind ik het mooier wanneer de kleur iets cooler is. Ook wilde ik het iets donkerder en paarser dan de vorige keer.

Ik vind de kleur erg mooi geworden, lekker donker met een paarse gloed. Ook al ben ik erg bleek van mezelf, is het toch wel hoe donkerder hoe beter bij mij.

Zoals je ziet is mijn pony ook aardig op weg. Ik ben nog steeds erg blij dat ik hem uit laat groeien. Merk toch dat ik het veel prettiger vind zonder. Hij kan nu helemaal makkelijk achter mijn oren en ook met een knot op mijn hoofd valt deze er niet meer uit.

Ik ben mijn haar nog steeds aan het laten groeien, ik ben benieuwd hoe lang het word of hoe lang ik het vol hou. Dit is nog net zo’n lastige lengte zo net op mijn schouders, hier moet ik even doorheen.

Zo zie je de paarse gloed goed, het is inmiddels al wel wat lichter geworden, maar het is natuurlijk al een stuk donkerder dan de vorige keer geverfd. 

Uiteraard heb ik weer wat stukken weggeschoren, mijn undercut bevalt nog steeds. De bakkebaarden vind ik ook nog echt een uitkomst om weg te scheren.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Ziet er weer heel gaaf uit. De undercut past echt goed bij je <3

  25 maart 2019 at 14:56
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike! ❤️

   26 maart 2019 at 19:06

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: