Follow:
Haar

Happy New Hair 12

Om eerlijk te zijn heb ik begin juni al een bezoekje aan de kapper gebracht. Ik loop dus al weer even rond met deze coupe. Het is niet heel veel anders dan Happy New Hair 11. Stiekem spook ik weer met de gedachten om naar een bobje te gaan. Maar deze keer heb ik het gewoon weer half lang gehouden. Lees verder als je benieuwd bent.

Mijn haar is weer aardig gegroeid. Maar ook het model is er flink uit en zitten ook wel wat dode punten tussen. Ik heb liever gezond kort haar dan lang ongezond haar. Dus vind het niet erg als het weer wat korter word. Ik merk ook dat het in de zomer door de zon meer te lijden heeft dan in de winter. De kleur word ook een stuk lichter. 

Mijn kapster heeft het iets feller en lichter gedaan dan de laatste kappersbeurt. Ook omdat het nu natuurlijk zomer is, is het vaak leuker als het lichter is. s’Winters ga ik vaak juist voor wat donkerder.

Ook deze keer ben ik weer voor de undercut gegaan en het wegscheren van de bakkebaarden. Het enige verschil met de undercut is dat het deze keer een geleidelijke overloop is, omdat ik een bultje op mijn achterhoofd heb. Met het bijwerken van het opscheren word er natuurlijk wel eens uitgeschoten en moet het weer recht getrokken worden. Hierdoor word het vlak steeds groter, en dus zit het bultje nu precies op de rand. Daardoor lijkt het me beter om een geleidelijke overloop te doen van de undercut zodat het minder opvalt.

Mijn komende bezoek aan de kapper valt precies in de periode dat ik vakantie ga. Meestal vind ik het dan ook echt nodig om naar de kapper te gaan. Dus na mijn vakantie zal het wel echt goed nodig zijn.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Ik zag het al op Instagram, staat je heel goed!

  29 juli 2019 at 23:32
  • Reply Eva

   Dankjewel!!

   30 juli 2019 at 09:02

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: