Follow:
Haar

Happy New Hair 13

Inmiddels was het alweer vier maanden geleden dat ik een bezoekje bracht aan de kapper. Meestal ga ik elke drie maanden. Maar vanwege mijn vakantie kwam het er niet eerder van. Ik ga altijd liever na een vakantie naar de kapper dan ervoor zodat ik niet moeilijk hoef te doen met wassen, chloor en de zon. Benieuwd hoe mijn haar er na vier maanden uitziet? Lees dan verder.

De laatste keer dat ik naar de kapper ben geweest was begin juni. Toen zijn we iets feller gegaan met de kleur. Zoals je ziet is het nog lichter geworden dan in het begin. Na drie maanden is het meestal niet zo licht geworden. Nu was het natuurlijk ook zomer dus door de zon, licht het natuurlijk nog meer op dan wanneer het winter is.

Op zich vond ik de kleur niet eens super lelijk, maar ik merkte dat ik vast liep met mijn kleding en make-up. Ik vind dit te oranje waar ik niet zo van houd. En ik ben meer een winter type dus koele tinten staan mij beter.

Het is ook best lang geworden. Ik zat al een tijdje met het idee te spelen om weer naar een bob te gaan. Ook zat ik weer aan chocolade bruin te denken. Mijn kapster is daar meestal een beetje op tegen omdat ik daar vaak snel op uitgekeken raak, en altijd weer terug val op het rood. Dus ik had haar van de zomer al een whatsappje gestuurd dat ik een bruin bobje wilde, zodat ze wist dat het eventueel geen bevlieging zou zijn.

Van het bobje was ik wel weer afgestapt omdat ik toch liever wat langer haar wil nu, ook benieuwd hoe lang het überhaupt word. Misschien dat ik de volgende keer wel weer korter wil, maar voor nu vind ik dit leuker. Het is weer lekker uitgedund zodat het wat soepeler valt. Uiteraard heb ik weer mijn bakkebaarden weg laten scheren en ook mijn undercut zit er nog.

Om het toch niet “saai” bruin te hebben, is er nog een baantje rood langs de onderste laag verstopt. Vooral wanneer ik het in een knot draag zie je dit goed.

De bruine kleur is dezelfde kleur die normaal alleen op mijn aanzet zit. De kleur heeft nog wel wat warmte erin zitten, dat komt natuurlijk door de vele lagen rood die eronder zitten. Hij zal waarschijnlijk ook steeds warmer terug lopen. Inmiddels is er alweer een maand verstreken sinds mijn kappersbezoek en ik ben nog steeds blij met mijn bruine lokken. Al zou het goed kunnen dat ze de volgende keer weer rood of paars worden.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Ziet er weer super tof uit 😀

  20 november 2019 at 23:26
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike 🙂

   22 november 2019 at 17:44

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: