Follow:
Haar

Happy New Hair 2

Bijna vier maanden geleden kon je in Happy New Hair lezen over mijn bezoekje aan de kapper. Nu was het weer de hoogste tijd om mijn haar een verf en knip beurt te geven.

Zo zag het eruit voordat ik naar de Kinki kapper ging. De vorige keer had ik mijn haar tot op mijn schouders laten knippen. Maar inmiddels is het al weer flink gegroeid. Nu met het warme weer vind ik het erg warm om haren in mijn nek te hebben hangen dus ik wilde er een flink stuk af laten knippen. Ook de kleur is flink opgelicht inmiddels als je het vergelijkt met mijn laatste kappersbezoek. Op zich niet heel lelijk maar het kan wel weer een opfrisbeurt gebruiken.

Ik ben erg blij met het eindresultaat! De kleur is weer helemaal fris en weer een stuk donkerder. De eerste paar centimeter bij de aanzet is iets donkerder bruin dan mijn eigen haar kleur, maar loopt gedurende de maanden terug naar mijn eigen kleur zodat ik geen harde uitgroei krijg. De lengtes hebben een diep donker paarse gloed die lastig vast te leggen is.

Er is best een flink stuk afgeknipt, zoals je kunt zien aan de berg haar. Nu heb ik ook heel veel haar op mijn hoofd, dus hou toch nog een flinke bos over. Het is heel bot geknipt en de voorkant is iets langer waardoor het een in een punt loopt.

 

Nog een kleine verrassing aan de achterkant is een undercut. Ik zat de laatste tijd er al aan te denken maar had het nooit echt benoemd. Toevallig begon mijn kapster er ook over, dus toen moest ik het wel doen! Ik ben erg blij mee!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kapsel?

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jolanda

  Erg mooi!! Staat je ontzettend goed!!

  27 juli 2016 at 07:46
  • Reply Eva

   Dankjewel 🙂

   27 juli 2016 at 11:51
 • Reply Mariska

  Die undercut, gaaf! Ziet er strak en netjes geknipt uit, staat je ook heel mooi 😀

  27 juli 2016 at 09:28
  • Reply Eva

   Ja heel blij mee! Dankje!

   27 juli 2016 at 11:51
 • Reply hilde

  Staat je leuk! Lekker pittig!!!

  27 juli 2016 at 14:27
  • Reply Eva

   Dankjewel Hilde!

   27 juli 2016 at 14:38
 • Reply Astrid

  Mooi hoor en ook een beetje stoer!

  27 juli 2016 at 20:00
  • Reply Eva

   Dankjewel Astrid!
   🙂

   27 juli 2016 at 20:45
 • Reply Kirsty

  Mooi, staat je goed! Ik vind dit ook nog een mooie lengte, niet zo lang dat je er last van hebt, maar ook niet te kort.

  29 juli 2016 at 09:17
  • Reply Eva

   Dankjewel Kristy! Ja daar heb je helemaal gelijk in, vind ik ook!

   29 juli 2016 at 13:25
 • Reply Maaike

  Leuk! Staat je goed! En je undercut is ook gaaf <3

  4 augustus 2016 at 00:57
  • Reply Eva

   Thanks!!

   4 augustus 2016 at 09:07

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: