Follow:
Haar

Happy New Hair 3

Om de 3 maanden breng ik meestal een bezoekje aan de kapper, deze keer zaten er 4 maanden tussen. Dus mijn haar kon wel weer een opfrisbeurt gebruiken!

Dit is hoe het eruit zag voordat ik naar de kapper ging, in Happy New Hair 2 kon je het resultaat van mijn vorige kappersbeurt zien. Gelukkig laat ik de laatste tijd de aanzet van mijn haar bruin verven waardoor je niet zo duidelijk een uitgroei hebt. Zeker met de tinten die ik in mijn haar wil is dat prettig. Zoals je ziet is de kleur in vergelijking met mijn vorige kappers bezoek erg terug gelopen. En het bobje dat ik de vorige keer heb laten knippen is ook erg lang geworden.

Ik wilde deze keer mijn haar niet zo kort als de vorige keer. Maar wel wilde ik het wat langer aan de voorkant. Ik heb bijna geen lagen laten knippen alleen laten uitdunnen en zo laten knippen dat het toch luchtig oogt. Zoals altijd ben ik bij de Kinki Kapper geweest.

Net als de vorige keer heb ik weer een undercut. Deze keer is het niet opgeschoren maar opgeknipt, zodat het iets subtieler overloopt. De afgelopen 4 maanden ben ik wel een paar keer terug geweest om dit bij te laten werken, anders zou dit wel heel lang zijn geworden. Dit is een service die mijn kapper biedt.

Deze keer heb ik de kleur goed vast kunnen leggen. Zoals je ziet is het een diep paarse kleur. Ik kan je niet vertellen welke kleur het precies is omdat mijn kapster altijd een prutje maakt van meerdere kleuren. Ik ben echt super blij met deze kleur. Weer net iets anders dan de vorige keer.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Wat een mooie kleur, staat je heel goed!

  7 december 2016 at 09:22
  • Reply Eva

   Dankjewel!!

   7 december 2016 at 13:12
 • Reply jeapiebel

  Leuk en best stoer! Staat je goed.

  7 december 2016 at 09:58
  • Reply Eva

   Dankje 🙂

   7 december 2016 at 13:13
 • Reply Maaike

  Dat paarse staat je echt heel mooi <3 En de undercut ziet er stoer uit!

  8 december 2016 at 00:11
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike!!

   8 december 2016 at 11:19

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: