Follow:
Haar

Happy New Hair 4

In december kon je Happy New Hair 3 zien. Nu redelijk snel erna heb ik weer een bezoekje gebracht aan de kapper. Normaal zit er langer tussen mijn kappersbeurten. Alleen deze keer geen nieuwe kleur erin maar alleen een knipbeurt. Ik vond het weer nodig. Klik verder als je benieuwd bent naar de before en after foto’s.

Zo zat mijn haar voordat ik naar de kapper ging. De kleur zit er nog goed in, hij is niet meer zo paars als in het begin. Er is wel een uitgroei van de kleur maar doordat ik de aanzet bruin laat verven zie je geen harde uitgroei en kan de kleur wat mij betreft nog wel even. Ik ga meestal door bepaalde fases met mijn haar, de ene fase wil ik mijn haar lang en de volgende keer liever kort. Nu zit ik in zo’n korte fase, dus ik ben voor een frisse bob gegaan, met aan de voorkant meer lengte.

Ook deze keer is mijn undercut weer bijgewerkt, met de flinke bos haar die ik op mijn hoofd heb geeft het zoveel meer verlichting zonder die nekharen. Ik hou gelukkig nog genoeg haar over op de rest van mijn hoofd. Uiteraard ben ik weer bij mijn favoriete Kinki Kapper geweest en mijn favoriete kapster die mijn haar door en door kent en begrijpt.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

 

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lonneke

  Heel gaaf je nieuwe kapsel, het model staat je heel goed!

  1 maart 2017 at 08:38
  • Reply Eva

   Dankje Lonneke!

   1 maart 2017 at 09:08
 • Reply Jolanda

  Staat je echt heel goed!!

  1 maart 2017 at 08:53
  • Reply Eva

   Dankjewel Jolanda!

   1 maart 2017 at 09:09
 • Reply Maaike

  Leuke foto’s! Dat kapsel staat je heel goed 😀

  7 maart 2017 at 00:06
  • Reply Eva

   Dankje Maaike!

   7 maart 2017 at 09:27

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: