Follow:
Haar

Happy New Hair 6

Het was weer de hoogste tijd voor een bezoekje aan de kapper. Dit was alweer 4 maanden geleden. Meestal ga ik na drie maanden, maar omdat dit midden in de zomer viel dacht ik rek het nog even wat langer, omdat ik het anders zonde vind van de kleur. Ik wil niet dat deze snel terug loopt natuurlijk.

 

De foto hierboven is voordat ik naar de kapper ging. Zoals je ziet is het weer een stuk langer dan in Happy New Hair 5. Ook is er niets over van de kleur die er toen in ging. De hoogste tijd voor een volledige opfrisbeurt.

Ik wilde mijn kleur niet heel heftig omdat dat vanwege mijn werk momenteel niet kan. Maar een saaie kleur wil ik ook niet. Dus het is heel diep donker paars geverfd. Aubergine vind ik de juiste benaming. Nu is hij nog heel erg donker maar zal steeds meer oplichten in de loop van de tijd en door het wassen. 

Op de bovenste foto zie je hoe de kleur was. Op de onderste foto na het verven. Een stuk donkerder, bijna zwart zelfs. Maar je ziet nog wel een paarse gloed.

Ook is er echt een flink stuk af. Ook in vergelijking met de vorige knipbeurt ben ik nu een stuk korter geknipt. Ik vind het lekker vlot en pittig staan. Wanneer het langer word gaat het altijd zo hangen. Nu heb ik meer volume.

Uiteraard heb ik weer een undercut (de achterkant helemaal weggeschoren) Zodat het allemaal wat soepeler valt en wat minder warm op mijn hoofd is. Ik heb toch nog genoeg haar op mijn hoofd over.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Loes

  Staat je tof! Heel stoer ook zo met die undercut.

  2 september 2017 at 07:47
  • Reply Eva

   Dankjewel Loes!

   2 september 2017 at 08:45
 • Reply Laura | LvanR

  Van die undercut zie je inderdaad niks van! Ik zou het niet durven haha. Ik ga volgende week weer naar de kapper, ben benieuwd of je ’t ziet :p

  2 september 2017 at 12:12
  • Reply Eva

   Nee hè. Is een klein geheimpje! Haha ik ga bij je opletten 😉

   2 september 2017 at 12:23
 • Reply Maaike

  Gaaf kapsel! Staat je goed, stoer en vrouwelijk! 😀 Die undercut blijft leuk.

  4 september 2017 at 23:09
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike!! 🙂

   5 september 2017 at 07:53

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: