Follow:
Haar

Happy New Hair 7

Dit is alweer de zevende keer dat ik mijn bezoek aan de kapper met jullie deel. Ik vind het persoonlijk erg leuk om het verloop te zien van Happy New Hair, twee, drie, vier, vijf en zes. Elke keer is weer net iets anders. Deze keer was ik alleen wel toe aan iets meer verandering.

Deze keer is het ruim 3 maanden geleden sinds mijn vorige kappersbezoek. Voordat ik naar de kapper ging zag het er uit zoals hierboven. Het model is er wel redelijk uit en de kleur is ook een stuk lichter, maar doordat er minder zon is in de herfst en winter is het minder licht geworden als de vorige keer.

Toch vind ik het erg leuk om het verschil hierboven te zien. Links is net na mijn vorige kappersbezoek in augustus en rechts voordat ik naar de kapper ging. Een paar centimer langer gegroeid en een stuk lichter. En in augustus ook iets meer kleur in mijn gezicht dan in december.

De afgelopen keren was het steeds een beetje van hetzelfde. Een aantal jaren geleden had ik al een rechte pony, maar die heb ik helemaal uit laten groeien. Nu wilde ik er weer een. Alleen wel een wat kortere omdat ik nu een bril draag, destijds nog niet. Ik ben erg blij met mijn nieuwe coupe. Ook de kleur is weer heel mooi, net iets intenser dan de laatste keer.

Uiteraard kon de undercut niet achterblijven. Blijft ideaal, met de hoeveelheid haar op mijn hoofd.

Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Maartje

  Mooi!

  16 december 2017 at 08:59
  • Reply Eva

   Dank je wel!

   16 december 2017 at 12:21
 • Reply Maaike

  Ziet er heel mooi uit 😀 Kleur staat je goed.

  19 december 2017 at 22:48
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike!

   20 december 2017 at 09:02

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: