Follow:
Haar

Happy New Hair 8

Het was alweer tijd om naar de kapper te gaan. Deze keer geen drastische verandering maar wel een klein experiment. Benieuwd wat dat is, lees dan verder.

Begin december ben ik voor het laatst naar de kapper geweest. Toen heb ik een pony laten knippen. Ik ben er nog steeds blij mee. Ik ben de afgelopen maanden af en toe wel bij de kapper geweest om hem weer een beetje bij te laten knippen. Want het groeit best snel. De kleur is terug gelopen zoals altijd, een stuk lichter van kleur en iets roder is het geworden.

Het experiment zit hem deze keer in de kleur. De basis is hetzelfde al de vorige keer. De aanzet een bruintint zodat de uitgroei niet zo duidelijk gaat zijn. De lengtes zijn weer donker intens paars, rood van kleur maar ook een beetje een roze gloed. De onderste laag wilden we iets paarser hebben, om te kijken hoe dit uitpakt en hoe dit gaat teruglopen. Om eventueel deze kleur over mijn hele haar te doen. Maar de kleur is eigenlijk hetzelfde als de basis kleur. Alleen is het iets paarser. Nu afwachten hoe het terug gaat lopen omdat dit een semi-permanente haarverf is. Hieronder zie je de kleur op een staaltje wanneer de basis wit blond zou zijn.

De coupe hebben we iets langer gehouden dan de vorige keer. Omdat het af en toe heel raar ging pieken, dus ik wilde het gewoon wat plukkeriger en een minder strakke bob. Uiteraard heb ik weer het onderste deel van mijn haar laten opscheren, de undercut. Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe haar en kan er weer een paar maanden mee vooruit. Ben benieuwd hoe de paarse kleur eruit gaat zien in de loop van de tijd.

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Staat je goed. De kleur is ook heel gaaf!!

  19 maart 2018 at 07:57
  • Reply Eva

   Dankjewel Jolanda!

   19 maart 2018 at 19:18
 • Reply VWillemse

  Mooi geknipt hoor , een bob is altijd goed 🙂

  19 maart 2018 at 08:32
  • Reply Eva

   Thanks 🙂

   19 maart 2018 at 19:18
 • Reply Maaike

  Staat je weer heel erg leuk! 😀

  19 maart 2018 at 20:53
  • Reply Eva

   Dankje Maaike!

   19 maart 2018 at 21:14

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: