Follow:
Haar

Happy New Hair 9

Meestal ga ik elke drie maanden naar de kapper. Deze keer zaten er vier maanden tussen vanwege wat omstandigheden. In dit artikeltje kan je zien hoe het eruit zag voordat ik naar de kapper ging. Uiteraard ook het eindresultaat. 

Zo blij als ik de vorige keer nog was met mijn pony zo klaar ben ik er nu mee. Niet dat ik het verschrikkelijk vind maar ik ga hem weer uit laten groeien. Een aantal jaar geleden had ik er een, alleen toen droeg ik geen bril. Door mijn bril wil ik hem kort houden, maar dat vind ik toch niet zo leuk als ik eerst vond. Dus nu moet ik geduld hebben met hem bij laten groeien. Tussendoor ben ik de afgelopen vier maanden wel een paar keer bij de kapper geweest om mijn pony bij te laten knippen.

De kleur is ook flink terug gelopen. Uiteraard deels door de zon van de afgelopen tijd. Tijd om de boel dus goed op te frissen.

De kleur is een stuk feller dan de laatste keren. Ik vond het een beetje te saai de laatste tijd. Ik ben echt super blij met de kleur. Ook voor de zomer vind ik deze kleur lekker fris.

Alleen de dooie puntjes zijn eraf geknipt, verder heeft mijn kapster er een kuur in gedaan waardoor je haar gaat glanzen. Ik wil het ook weer wat langer laten groeien, dus vandaar dat er weinig af is gegaan.

De pony is een beetje bijgeknipt en dan vooral dat ik hem een beetje opzij kan dragen als een lok. Gelukkig groeit mijn haar lekker snel en is mijn pony hopelijk snel een beetje op lengte. 

Net zoals de laatste paar keer heb ik weer een undercut gedaan, de achterkant opgeschoren. Met dit warme weer helemaal lekker.

Kortom ik ben heel blij met mijn nieuwe coupe!

Wat vind je van mijn nieuwe kapsel?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Marianne

  Top!

  4 augustus 2018 at 08:47
 • Reply Joke

  Pittig leuk!

  5 augustus 2018 at 00:24
  • Reply Eva

   Dankje Joke!

   5 augustus 2018 at 12:00
 • Reply Maaike

  Ik zag het al op instagram. Ziet er heel leuk uit 🙂

  11 augustus 2018 at 13:20
  • Reply Eva

   Thanks!

   11 augustus 2018 at 23:47

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: