Follow:
Haar

Happy New Hair

Dit is mijn nieuwe kapsel! Ik ben er erg blij mee, ik heb het laten knippen en kleuren bij de kapper, benieuwd waar ik heen ga en hoe het er voor mijn kappersbezoek uitzag? Lees dan verder!

Elke drie maanden breng ik een bezoekje aan de Kinki Kapper, om mijn haar te verven. Knippen doe ik een stuk minder vaak. De laatste keer was een half jaar geleden, maar deze keer liet ik het ook knippen. Ik ga al 15 jaar naar dezelfde kapper en zou ook niet anders meer willen. Ook omdat mijn huidige kapster mijn haar zo goed kent en we al vele verschillende kapsels hebben uit geprobeerd. Van een kort blond koppie tot een lange roze coupe. Deze keer heb ik het rustig gehouden. Zij weet precies wat mij staat en wat werkt voor mijn haar.

Zo zag het er uit voordat ik naar de kapper ging, op zich niet helemaal verwassen, maar 3 maanden geleden was het bijna dezelfde kleur als ik het nu weer heb laten verven. De kleur is dus toch wel erg veel terug gelopen. De punten waren ooit blond, maar die wilde ik er graag afknippen omdat het ook erg droog was aan de uiteindes. Zodat ik weer met een frisse start en gezond haar verder kan. Ik weet nog niet of ik mijn haar lang wil laten groeien of het gewoon op mijn schouders blijf houden.

De kleur is erg moeilijk om vast te leggen op camera, zoals je ziet zit er een paars rode gloed door. Vooral in de zon zie je die goed, in ander licht lijkt het bijna zwart. Bij mijn aanzet zijn de eerste 2 centimeters in een natuurlijke bruin tint geverfd met een kleurspoeling, om ervoor te zorgen dat ik geen harde uitgroei heb, het gaat in de komende maanden geleidelijk terug lopen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe coupe!

Hoe vaak gaan jullie naar de kapper en wat laat je dan meestal doen?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

22 Comments

 • Reply Sabrina

  Ziet er lekker gezond uit! Ik ga eigenlijk nooit naar de kapper. Mijn vriendin heeft ooit een kappersopleiding gevolgd dus houd mijn punten altijd bij, lucky me.

  30 maart 2016 at 08:07
  • Reply Eva

   Dankjewel! Haha ja dat is lekker makkelijk!

   30 maart 2016 at 14:45
 • Reply jeapiebel

  Het staat je goed. De kleur is ook leuk. Ik bezoek zelf niet vaak een kapper en ik heb altijd hetzelde kapsel. Wel ben ik van plan binnenkort iets te gaan doen met mijn haar.

  30 maart 2016 at 08:36
  • Reply Eva

   Dankje. Leuk om wat anders te doen! Had je al iets in gedachten?

   30 maart 2016 at 14:45
 • Reply Rachel Kromdijk

  Staat je erg goed meid! Ik veranderd erg vaak qua haarstijl haha liefs

  30 maart 2016 at 13:18
  • Reply Eva

   Dankjewel! Haha leuk is dat! Ik in het verleden ook, nu wat minder vaak!

   30 maart 2016 at 14:46
 • Reply Dilini

  Staat je goed! Bij mij verschilt het heel erg. De ene keer alleen de punten de andere keer een bob. Ik hou wel van variatie! Maar met kleuren ben ik wel een beetje saai. Ik ga vaak voor onder ombre haar.

  31 maart 2016 at 15:04
  • Reply Eva

   Dankje. Leuk dat je een beetje varieert!

   31 maart 2016 at 21:16
 • Reply DisneyChicks.nl

  Dit kapsel staat je super! Mooi met die paarse gloed erdoor. 🙂

  31 maart 2016 at 15:40
  • Reply Eva

   Dankjewel 🙂

   31 maart 2016 at 21:16
 • Reply Jamey

  Mooi kapsel! (die paarse lipstick staat je ook echt geweldig!!)

  31 maart 2016 at 15:41
  • Reply Eva

   Dankje!! Nu staat hij nog beter nu m’n haar weer wat paarser is 😉

   31 maart 2016 at 21:16
 • Reply Marushi

  Ik vind je nieuwe coupe heel erg leuk staan! -x-

  31 maart 2016 at 18:44
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   31 maart 2016 at 21:17
 • Reply Iris

  Ziet er goed uit, die paarse gloed is erg mooi! Ik bedenkt mezelf nu gelijk dat ik dringend naar de kapper moet, haha.

  31 maart 2016 at 18:50
  • Reply Eva

   Haha dankjewel!

   1 april 2016 at 14:12
 • Reply Jolanda

  Wat mooi zeg! Staat je supergoed!!

  1 april 2016 at 08:24
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   1 april 2016 at 14:11
 • Reply Elma

  Mooi! Ziet er weer helemaal fris en gezond uit! Ik moet zelf ook echt weer naar de kapper, heb het al bijna een jaar niet laten kleuren omdat ik mijn haar wat rust wilde geven.

  1 april 2016 at 20:02
  • Reply Eva

   Dankje! Ja soms wel goed om je haar beetje rust te gunnen, ik ben er slecht in en knip het er dan af 😉

   2 april 2016 at 09:40
 • Reply Maaike

  Wow, staat je echt super leuk! 🙂 Ik ga zelf 1 keer in de drie maanden naar de kapper en laat ik alleen mijn puntjes knippen. Ik wil mijn lange blonden haren heel graag weer terug.

  11 april 2016 at 20:53
  • Reply Eva

   Dankjewel! Dat is netjes 1 keer in de 3 maanden!

   12 april 2016 at 09:49

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: