Follow:
Make-up

Holographic Glitter Eyes

Wat mij betreft is dit een hele draagbare look, de glitters onder mijn ogen maken het wel iets spannender. Holografische glitters om precies te zijn. Dit zijn glitters die in het licht alle kleuren van de regenboog krijgen. Net als de nagellak van afgelopen woensdag.

De foundation is Catrice Liquid Coverage Foundation in de lichtste kleur 010, die je de laatste tijd erg vaak langs ziet komen. Het is namelijk ook een hele fijne foundation, erg betaalbaar en goed dekkend. Alleen matcht hij niet perfect met mijn hals zoals je misschien een beetje kunt zien op de foto hierboven. Maar dat heb ik bijna altijd bij elke foundation die ik draag omdat ik gewoon veel kleur verschil heb tussen mijn nek, hals en gezicht. Onder mijn ogen draag ik de Liquid Camouflage concealer ook van Catrice in 010. Mijn gezicht heb ik afgepoederd met een transparante poeder van Make-up Studio.

Om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen en oogschaduw goed blijven zitten heb ik mijn ooglid ingesmeerd met Kryolan Eyeprimer. Mijn wenkbrauwen heb ik aangezet met een donker en licht bruine kleur uit mijn Viseart Cool Matte 07 palette. Mijn ooglook aan de bovenkant van mijn oog heb ik gecreëerd met een paar bruin tinten uit het Morphe 35P palette. De glitters onder mijn ogen zijn van Ben Nye. Om ervoor te zorgen dat ze goed blijven zitten heb de Two Way Gel van Make-up Studio gebruikt. De glitter heet Prism en is een redelijk grove glitter. Je zag hem al eerder tijdens Mei(n) Looks 2016 in de Multi Glitter look. De wimpers zijn wederom de Fluffy wimpers van Beautygloss by Eyelure.

Mijn gezicht heb ik vormgegeven met het W7 Hollywood Bronze en Glow palette. De donkere kleur als contour kleur en de lichte kleur als highlighter op de hoogste punten van mijn gezicht. Op de appeltjes van mijn wangen heb ik Breath of Plum van Mac Cosmetics aangebracht.

De lipstick die ik draag is van L.A. Girl. De Matte Flat Velvet lipstick in de kleur Blush. Een hele mooie neutrale kleur, die bij veel make-up looks past. Ik heb hem nog niet eerder in een look verwerkt, maar je had hem wel langs kunnen zien komen in de L.A. Girl Lip Producten.

Zou jij deze look dragen?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Prachtige look!!! Valt op, maar is toch weer ook subtiel te noemen. Staat je heel mooi!

  22 april 2017 at 10:59
  • Reply Eva

   Dankjewel!!!

   22 april 2017 at 14:05
 • Reply Silkeblogs

  Heel mooi, Eva!

  23 april 2017 at 13:41
  • Reply Eva

   Dankje Silke! 🙂

   23 april 2017 at 14:33
 • Reply Maaike

  Echt heel mooi! Ik ben gek op holografisch 😀

  24 april 2017 at 23:40
  • Reply Eva

   Dankje! Ik ben er ook gek op!!

   25 april 2017 at 08:00
 • Reply Kirsty

  Dit staat je echt prachtig!

  25 april 2017 at 11:59
  • Reply Eva

   Ach dankjewel Kirsty!

   25 april 2017 at 12:10

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: