Follow:
Grime Make-up

Ice Queen

Afgelopen zondag is de astronomische lente begonnen, maar omdat het nog niet echt lente weer is nog even een ijzige  winterse look.

Als basis heb ik Make-Up Studio No Transfer foundation gebruikt in de kleur Almond, een medium dekkende foundation. Daarna heb ik op de hoogste punten van mijn gezicht, mijn jukbenen, neusbrug, cupidoboog, voorhoofd en kin een licht grijze vetschmink van Kryolan gebruikt, namelijk een supra color. Onder mijn jukbenen, langs mijn neus en langs mijn kaak heb ik juist weer een hele donker grijze vetschmink gebruikt ook van Kryolan. Deze heb ik flink in elkaar laten uitlopen om geen harde lijnen meer te hebben. Om alles af te poederen heb ik een transparante poeder van Make-Up Studio gebruikt.

Vervolgens ben ik verder met mijn wenkbrauwen gegaan. Deze heb ik eerst aangezet met een zilvere supracolor van Kryolan. Daar overheen heb ik van Make-Up Studio Jewel Effects in de kleur Shine aangezet om hem af te poederen en nog iets meer zilver van kleur te maken. Aan de onderkant van mijn wenkbrauw heb ik hem wat blauwer aangezet met Ben Nye Eyeshadow Lumiere Cosmic Blue.

Na de wenkbrauwen was het tijd voor mijn ogen. Hier begon ik met de Eye Primer van Kryolan, om ervoor te zorgen dat de oogschaduw goed blijft zitten. Ik heb maar drie oogschaduw kleuren gebruikt, allemaal uit het Viseart Palette 07 Cool Matte. Een witte kleur als hightlighter onder het wenkbrauw bot en op het bewegend ooglid. In en net boven de arcadeboog een licht grijze kleur, ook deze zit langs de onderste wimperrand. In de buitenste ooghoek en klein beetje in de arcadeboog juist een wat donkerder grijze kleur uit dit palette. Op de waterlijn heb ik een witte oogpotlood van Kryolan gebruikt. Op mijn wimpers heb ik een blauwe mascara aangebracht van Essence. De colour flash volume mascara in 04.

Op mijn lippen heb ik van L.A. Girl Matte Flat Velvet Lipstick in de kleur Poetic, die je al eerder langs hebt kunnen zien komen in L.A. Girl Lip Producten. Verder heb ik hier en daar enkele steentjes, pareltjes en sterretjes geplakt met Make-Up Studio transparante glitter gel.

Mijn wangen en aan de bovenkant van mijn voorhoofd heb ik extra aangezet met Ben Nye Eyeshadow Lumiere Cosmic Blue die ook al in mijn wenkbrauwen zit.

Wat vind jij van deze ijzige look?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply jeapiebel

  Leuk gedaan met de kleur en hoe je foto’s heb gemaakt. Nu kan je nog met de look idd, lente komt eraan..:-)

  23 maart 2016 at 09:41
 • Reply Iris

  Wat een super toffe look!

  23 maart 2016 at 14:27
 • Reply Dascha

  Wow, wat gaaf!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  24 maart 2016 at 09:33
 • Reply Iris

  Super mooi gedaan, een echte ice queen inderdaad. Ik wou dat ik dit ook kon, haha!

  25 maart 2016 at 09:22
 • Reply Evelien

  Aaah wat gaaf, die steentjes en pareltjes enzo! En je wenkbrauwen zijn ook tof. Bij dit soort looks zie ik vaak Kryolan voorbij komen, het wekt nu wel echt mijn interesse!

  27 maart 2016 at 19:06
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: