Follow:
Nagels

Incoco Nail Polish Applique in Pink Parasol

De hele maand Augustus
3 keer per week
een Nailgustus online!
Lees hier waarom.
Nummer 14

Vandaag is de laatste dag van de maand Augustus en dat betekent ook de laatste Nailgustus. Ik hoop dat jullie het leuk vonden afgelopen maand. Deze keer geen nagellak, maar nagel stickers. Dit is de eerste keer dat ik ze gebruikt heb en zeker niet de laatste keer.

Het is super makkelijk en snel om te doen. En grootste voordeel je nagels zijn meteen droog, je kan er alles mee doen na het aanbrengen en het is er gewoon met nagellakremover af te halen.

Zoals je hierboven ziet heb je in vijf stappen deze mooie nagels. Het moeilijkste is de juiste stickers bij de juiste nagels kiezen. Die op mijn pink zijn net iets te klein maar ik vind het niet storend. Dit is de eerste keer dat ik dit gebruik en mijn ervaring is dat het net zo snel gaat chippen als gewone nagellak. Na een paar dagen is het langs de randjes een beetje vervaagd, bij mijn rechterhand iets meer dan links. Maar ik ben rechtshandig.

Het patroon is erg vrolijk en ze hadden meer keuzes. Ik heb het setje bij de Kruidvat voor minder dan tien euro gekocht, dus het is best prijzig omdat je ze maar 1 keer kan gebruiken. Maar voor een keer erg leuk, bijvoorbeeld voor een feestje, als je net iets specialers wil.

Wat vond je van Nailgustus? Wat is je favoriete nagellook?

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Jolanda

  Wat mooi! Ik ben altijd bang dat dit nooit zo goed werkt met die stickers

  31 augustus 2016 at 08:05
  • Reply Eva

   Ja dat heb ik ook, maar deze zijn goed te doen!

   31 augustus 2016 at 09:33
 • Reply Mariska

  Super handig! Even een werkje om ze netjes te plakken denk ik maar dat lijkt me dan ook het enige nadeel :O

  31 augustus 2016 at 09:09
  • Reply Eva

   Ja klopt dat is het enige! Maar anders moet je wachten tot het droog is! En dan ben je nu alsnog sneller klaar!

   31 augustus 2016 at 09:33
 • Reply Kirsty

  Ziet er mooi uit! Lijkt mij ook wel handig voor mensen zoals mij die zelf niet zulke mooie nailarts kunnen maken.

  31 augustus 2016 at 10:13
  • Reply Eva

   Haha ja het is net alsof je een hele ingewikkelde nailart op je nagels hebt! Maar dan makkelijk!

   31 augustus 2016 at 11:04
 • Reply Astrid

  Ziet er heel mooi uit! En lekker dat je nagels meteen droog zijn.

  31 augustus 2016 at 10:52
  • Reply Eva

   Ja dat is zeker zo!

   31 augustus 2016 at 11:04
 • Reply Quinty

  Wat een super leuk effect zulke stickers!

  1 september 2016 at 23:17
  • Reply Eva

   Ja hè! En heel gemakkelijk!

   1 september 2016 at 23:40
 • Reply Maaike

  Ze zijn wel heel leuk 😀

  1 september 2016 at 23:34
  • Reply Eva

   Dankje!

   1 september 2016 at 23:41
 • Reply Mira

  Ik vond Incoco echt geweldig:)

  22 september 2016 at 16:30
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: