Follow:
Nagels

Jip en Janneke Nagels

Vandaag zou Annie M.G. Schmidt jarig zijn geweest. Daarom is het 20 mei de Annie M.G. Schmidt-dag. Om die reden heb ik Jip en Janneke samen met Takkie op mijn nagels gecreëerd. Met een techniek die je eerder hebt langs kunnen zien komen op mijn blog. Benieuwd welke? Lees dan verder.

Om heel eerlijk te zijn heb ik niets met Jip en Janneke, vroeger al niet. Toen ik in groep 6 zat ben ik vanwege de kinderpostzegels bij een item van Hart van Nederland geweest samen met een aantal klasgenootjes. Om het over de kinderpostzegels te hebben die toen met Jip en Janneke waren. Daar zei ik als 8-jarig meisje dat ik niet zo van Jip en Janneke hield. Ik vind Floddertje trouwens veel leuker, vroeger tot in den treure er verhaaltjes van gelezen.

Deze techniek van nailart zag je vorig jaar al langs komen bij de Marilyn Monroe Nails. Toen gaf ik aan om het nog een keer te proberen met kleinere plaatjes om te kijken of dat beter zou lukken. Bekijk dat artikel als je wilt weten hoe je deze nailart creëert. 

Nu moet ik eerlijk zeggen, dat het ook met kleinere plaatjes niet mooi word. Omdat dit papier niet zo flexibel is vormt het niet mooi om de nagels en houdt je opstaande randjes. Net als de vorige keer heb ik eerst een laagje van Essie Grow Stronger basecoat aangebracht. Ook hetzelfde witte Hema lakje, die inmiddels wel aan vernieuwing toe is. De topcoat is de Rimmel Super Wear.

Helaas dus niet een geslaagde nailart maar wel leuk voor deze Annie M.G. Schmidt-dag!

Wat is jou favoriete Annie M.G. Schmidt figuur?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply jeapiebel

  Aachh wat schattig!

  20 mei 2017 at 09:31
  • Reply Eva

   Haha ja hè!

   20 mei 2017 at 10:03
 • Reply Kayla

  Wat een leuke nail art!

  20 mei 2017 at 11:16
  • Reply Eva

   Dankjewel Kayla!

   20 mei 2017 at 12:04
 • Reply Laura

  Ik zag inderdaad al dat die printen en plakken manier was! Ik heb vroeger ook wel eens andere technieken gezien hiervoor trouwens, nooit geprobeerd alleen. Toch schattig die Jip, Janneke en Takkie!

  21 mei 2017 at 01:18
  • Reply Eva

   Ja ik heb ook andere manieren gezien, en wil nog meer uitproberen!

   21 mei 2017 at 08:26
 • Reply Kirsty

  Ik vind het resultaat wel schattig geworden, ook al ben je er zelf niet zo tevreden over.

  21 mei 2017 at 11:15
  • Reply Eva

   Dankjewel Kirsty!

   21 mei 2017 at 11:53
 • Reply Esther

  Super cute!

  21 mei 2017 at 17:22
  • Reply Eva

   Dankje!!

   21 mei 2017 at 17:53
 • Reply Mariëlle

  Ik heb er nooit zo heel veel mee gehad, maar dit is wel schattig zeg 🙂

  22 mei 2017 at 18:47
 • Reply Bo

  Alsnog creatief gedaan!

  23 mei 2017 at 12:22
  • Reply Eva

   Dankje 🙂

   23 mei 2017 at 13:57
 • Reply Maaike

  Echt heel leuk gedaan!! 😀 Ik vind Jip en Janneke op zich wel leuk, vooral het katje. Ik vind Otje heel leuk 😀

  23 mei 2017 at 22:35
  • Reply Eva

   Oja Otje!! Ook heel leuk, die serie vroeger ook gekeken!

   24 mei 2017 at 08:20

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: