Follow:
Grime Make-up

Jullie Looks 2017 samenvatting

Bijna de hele maand Juli is er twee keer per week een look online gekomen op Make-up e.d. De reden hierachter kan je hier lezen. Helaas missen er de laatste week twee looks. Waarom dat zo is lees je in dit artikel.

Ik vond het erg leuk om deze looks te creëren! Vooral omdat het heel anders is wanneer je op iemand anders een look creëert, dan bij jezelf. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Helaas heb ik de laatste week niet af kunnen maken omdat ik het radiuskopje (een botje in je elleboog) van mijn rechter arm brak. Ik ben rechts, dus dit was erg lastig in het dagelijks leven. Maar ook wanneer ik mezelf of iemand anders moest opmaken. Gelukkig had ik voordat ik over een hondenmand viel, want zo heb ik mijn radiuskopje gebroken, goed vooruit gewerkt. Waardoor ik het merendeel van de maand wel heb kunnen publiceren.

Gelukkig hoefde het niet in het gips en maar een week in het drukverband. Wanneer dit eraf ging mocht ik alles weer doen. Alleen lukte het niet allemaal omdat mijn arm nog moest aansterken. Inmiddels ruim een maand later ben ik bijna weer de oude. Voortaan loop ik om een hondenmand heen en kies ik niet meer voor de kortste route door erover heen te stappen. Leermomentje voor mezelf.

Hier de looks nog even op een rijtje.

Drama Green
Pink Sunset
Granny Grey
Vrouw met de krulsnor
Amazing Blue
Mysterious Purple
Siamese Tweeling

Wat is jou favoriete Jullie Look?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jolanda

  Mooi! Ik vind pink sunset prachtig!!!

  2 augustus 2017 at 06:48
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   2 augustus 2017 at 08:39
 • Reply Maaike

  Beterschap met je arm! Ik vond de siamese tweeling heel gaaf 😀

  14 augustus 2017 at 15:04
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike!

   14 augustus 2017 at 15:24

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: