Follow:
Make-up

LvanR Collab: Morphe Brushes 35B palette

Het Morphe 35B palette staat al jaren op mijn wishlist. In Nederlandse webshops is dit palette nooit op voorraad. Laura van LvanR.nl wilde dit palette ook erg graag dus hebben we het samen besteld vanuit de UK. Binnen een week was het 35B palette bij ons thuis. We besloten een samenwerking met het palette te doen. We hebben samen 6 kleuren gekozen en met deze kleuren hebben we allebei een look gecreëerd. Lees verder als je benieuwd bent wat we ervan hebben gemaakt.

Dit prachtige palette waar ik in de toekomst heel veel mooie kleurrijke looks mee kan gaan creëren is het Morphe 35B palette. Ik heb het Morphe 35P palette al. Die je bijna in elke look langs ziet komen op Make-up e.d. dat zal met het 35B palette wel minder gebeuren. Maar uiteraard ga ik hier ook heel veel plezier van hebben.

Zoals ik al schreef hebben Laura en ik een look gecreëerd met zes dezelfde kleuren. We hadden afgesproken dat we alleen deze zes kleuren mochten gebruiken en geen andere. Om de beurt hebben we een getal van 1 tot 35 genoemd nog voordat we het palette uit ons hoofd zouden kennen. Hieronder zie je de zes kleuren die we kozen. Een uitdaging maar ik ben tevreden met de look.

Ik ben begonnen met de Catrice HD Liquid Coverage Foundation in 010 Light Beige. Mijn gezicht heb ik afgepoederd met de transparante poeder van Make-up Studio. Met de NYX HD blush in Taupe heb ik schaduw aangebracht in mijn gezicht zoals onder de jukbeenderen, kaak en langs de neusbrug. Op de appeltjes van mijn wangen heb ik de rood-oranje kleur die ook op mijn oogleden zit gebruikt om het een geheel te maken. De highlighter die ik heb gebruikt komt uit Cleopatra’s Kiss van Sleek die ook mijn huidige make-up routine zit. Op mijn lippen draag ik Beet It van Lime Crime.

Wat betreft de ooglook heb ik mijn wenkbrauwen ook aangezet met een van de zes kleuren om het allemaal goed bij elkaar te laten kleuren. Een paar jaar geleden deed ik dit dagelijks met mijn wenkbrauwen met een bordeaux-rood-paarse oogschaduw zodat mijn wenkbrauwen met mijn haar matchen. Tegenwoordig kleur ik ze gewoon bruin in, maar voor deze look vond ik dit wel gaaf. De rode kleur die op mijn wangen zit heb ik in en boven mijn arcadeboog aangezet. In de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot de lichte roze slimmer kleur die het meeste lijkt op een highlighter. In de arcadeboog heb ik de donkere groene kleur aangezet en in een V-vorm richting het oog getrokken aan de buitenkant. Deze kleur zit ook langs de onderste wimperrand. De lichtgroene kleur heb ik op het bewegend ooglid aangezet. Als laatste kleur heb ik dezelfde paarse uit mijn wenkbrauwen nat aangebracht als eyeliner.

Om de look iets meer diepte te geven heb ik mijn waterlijn aan de boven- en onderkant aangezet met het Urban Decay 24/7 Glide On pencil in Zero. Op de wimpers zit de Essence All Eyes On Me mascara.

Wat ik leuk vind aan het creëren van zo’n look is het opbouwen. In het begin denk ik vaak dit word helemaal niks, veelte clowneske maar uiteindelijk vallen alle kleuren op de juiste plek. En is het een geheel. 

Misschien ben jij net als mij wel nieuwsgierig geworden wat Laura voor look heeft gecreëerd met deze kleuren. Neem snel een kijkje op www.lvanr.nl om het te zien!

Wat vind je van onze Looks?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Heel apart!! Jij kunt ook echt alles hebben!

  6 januari 2018 at 09:33
  • Reply Eva

   Haha dankjewel Jolanda!

   6 januari 2018 at 17:35
 • Reply Laura

  Toch leuk dat er bij jou iets heel anders uit is gekomen!! Ook super tof gedaan!

  6 januari 2018 at 17:40
  • Reply Eva

   Ja vind ik ook! Vond ook heel leuk om te doen!

   6 januari 2018 at 17:56
 • Reply Maaike

  Super mooi palette en jullie looks zijn erg awesome 😀

  8 januari 2018 at 22:37
  • Reply Eva

   Thanks!

   9 januari 2018 at 08:59

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: