Follow:
Make-up

LvanR Collab: Morphe Brushes 35M Boss Mood

In April whatsappte Laura mij over een leuke deal bij Morphe, het 25D Oh Boy palette en het 35M Boss Mood palette samen voor maar €23,- Heel spontaan hebben we besloten deze te bestellen en meteen afgesproken dat we net zoals met het 35B palette een collab wilden doen. Net als de vorige keer hebben we zes random kleuren gekozen om er een ooglook mee te maken. Kijk verder als je benieuwd bent geworden.

Deze keer hebben we onze vriendjes 3 random getallen van 1 tot en met 35 laten noemen zodat het een nog grotere verassing is welke kleuren eruit komen. Gelukkig noemden ze alle twee verschillende getallen. Het zijn hele uiteenlopende kleuren en ik heb best wel een tijdje na zitten denken wat ik ermee wilde. Ik wilde ook een keer een iets ander soort look maken omdat ik best vaak hetzelfde doe, qua opbouw. Ook ben ik benieuwd wat Laura er mee doet want het zou goed kunnen dat we precies dezelfde look creëren.

Zoals bijna bij elke look ben ik begonnen met de Catrice HD Liquid Coverage Foundation in 010 Light Beige. Op wat onzuiverheden heb ik de Catrice Liquid Camouflage 005 Light Naturel aangebracht. Het geheel vervolgens afgepoederd met Make-up Studio transparant poeder in nummer 1. Mijn wenkbrauwen heb ik met de Hema Eyebrow Pomade in Dark Brown aangezet, die ik nu al bijna een jaar dagelijks gebruik. Om mijn gezicht vorm te geven heb ik de NYX HD blush in Taupe gebruikt. Op de appeltjes van mijn wangen de Mac Cosmetics Sheertone blush in Breath of Plum. Als highlighter heb ik een van mijn nieuwste aanwinsten van Mac gebruikt. De Mineralze Skinfinish in Lightscape. Deze stond al een hele tijd op mijn wishlist. Nu had Hudson’s Bay onlangs lekkere korting op enkele producten van Mac Cosmetics. Ook op een hele mooie lip-set die je al op mijn Instagram voorbij hebt kunnen zien komen. Hier draag ik op mijn lippen 040 Rendezvous van Revlon.

Om ervoor te zorgen dat mijn ooglook extra intens van kleur word heb ik eerst de Kryolan Eye Shadow Primer gebruikt over mijn gehele ooglid. Omdat ik niet alle kleuren snel zou gebruiken en al helemaal niet samen. Heb ik aan de onderkant van mijn oog de twee paarstinten gebruikt zodat de kleuren me wel goed doen, omdat koele kleuren mij toch het beste staan. Ook heb ik een soort van wing gecreëerd en in de binnenste ooghoek iets verder van mijn oog weg gegaan. Zodat het heel ander soort look word dat ik gewend ben.

De twee kleuren met glitters lijken best wel op elkaar, de meest donkere heb ik in de buitenste ooghoek aangezet. De iets lichtere kleur heb ik daarnaast in mijn arcadeboog aangebracht. Op het bewegend ooglid heb ik de limegroene kleur aangezet. Dit matcht goed met de andere twee kleuren. In de binnenste ooghoek en iets onder mijn oog in het extra vakje wat ik heb gecreëerd met de paarse kleur heb ik de oranje kleur aangezet als highlighter. Deze kleurt ook weer heel goed bij de lippen, zodat het een geheel is. Tot slot heb ik mijn wimpers aangezet met de Catrice Eyeconista mascara.

Net als de vorige keer dat Laura en ik een collab op deze manier deden had ik niet verwacht dat het één geheel zou worden. Maar ook deze keer vind ik het wel heel mooi geworden. Ik ben erg blij met mijn eindresultaat. Wat me opvalt, door die limegroene kleur heb ik ineens een groen randje aan de buitenkant van mijn iris, dit is mij nooit eerder opgevallen. 

Neem ook een kijkje op lvanr.nl, Laura heeft ook hele mooie look met dezelfde kleuren gemaakt, en het is iets heel anders geworden dan wat ik ervan heb gemaakt.

Wat vind je van onze Looks?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Laura

  Jouw look is ook echt gaaf geworden! Zo anders ook! We hebben wel allebei die lime groene kleur op ons ooglid gedaan! Deze lipkleur vind ik echt fantastisch, echt top dat hetzelfde tint is als die oogschaduw kleur!

  10 augustus 2019 at 11:26
  • Reply Eva

   Thanks! Was weer super leuk om te doen, Het limegroene op ons ooglid is echt de enige overeenkomst van onze looks dan. Dit moeten we zeker weer een keer doen als we ons weer laten verleiden door een Morphe palette 😉

   10 augustus 2019 at 13:55
 • Reply Silkeblogs

  Supermooi resultaat! Ik heb ook Laura haar look gezien en die is ook prachtig!

  11 augustus 2019 at 09:58
  • Reply Eva

   Dankjewel Silke!!

   11 augustus 2019 at 15:50
 • Reply Maaike

  Heel mooi gedaan!! En super leuk dat jullie boys de nummers mochten kiezen.

  12 augustus 2019 at 23:32
  • Reply Eva

   Dankjewel Maaike! Ja leuk hè! 🙂

   13 augustus 2019 at 07:29

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: