Follow:
Make-up

MAC Faux, Mehr, Stone en Prep+Prime Lip Shoplog

Als je me op twitter volgt had je kunnen zien dat ik Mac Cosmetics lipsticks wilde bestellen. Stone wilde ik al een hele tijd hebben en ik kon het daar niet bij laten en heb er nog een paar besteld. Kijk snel verder als je wil zien hoe ze bij mij staan.

Na lang twijfelen en verschillende lipsticks in mijn winkelmandje op de Douglas webshop te hebben gedaan. Besloot ik uiteindelijk voor de kleuren Faux, Mehr en Stone te gaan. Omdat twee ervan matte lipsticks zijn en daardoor lastiger aan te brengen en uitdrogend zijn voor de lippen heb ik ook de lip primer van Mac Cosmetics besteld.

Zoals je misschien in mijn eerdere artikelen hebt gezien hou ik erg van heftige kleuren. Ik draag veel paarstinten, zelden natuurlijke kleuren. De laatste tijd heb ik hier af en toe ook behoefte aan. Mij staan koele kleuren het beste vandaar alleen lipsticks met een koele ondertoon.

Zo zien de kleuren er op mijn hand uit met van links naar rechts Faux, Mehr en Stone. Faux heeft een Satin finish deze geeft een goede dekking, lijkt matte alleen heeft meer glans, maar niet zo glanzend als een gloss. Mehr en Stone zijn matte lipsticks deze geven heel veel dekking zonder glans. Mijn voorkeur gaat uit naar matte lipsticks omdat die gewoon echt heel goed blijven zitten.

Hier heb ik Faux voor de eerste keer op mijn lippen, ik vind het een hele mooie kleur, hij geeft mijn eigen lippen net iets meer. Heel draagbaar en met alles te combineren naar mijn idee. Ook mooi met een minimale make-up of misschien zelfs alleen deze lipstick.

Mehr is een iets opvallendere kleur maar even goed heel natuurlijk. Brengt iets droger aan dan Faux vanwege de finish. Ook deze kleur staat naar mijn idee bij talloze looks.

De laatste kleur is Stone, een kleur die je mooi of lelijk vind naar mijn idee, ik denk niet dat er iets tussenin zit. Ik vind hem heel gaaf maar denk dat hij op deze manier een beetje saai is, als ik een iets kleurrijkere ooglook erbij heb knalt hij denk ik iets meer. Nu oogt het allemaal een beetje vlak. Wat ik heel fijn vind is dat het echt een koele bruine kleur is, vaak zie je bruintinten met een warme ondertoon. Net als Mehr is deze mat waardoor ik er heel wat uurtjes plezier van ga hebben.

Behalve de lipsticks bestelde ik ook de MAC Prep+Prime, Douglas omschrijft deze als “een kleurloze basis die wordt gebruikt onder lipstick. De primer zorgt voor een lichte hydratatie, verzacht en verfijnt de lippen. Tevens zorgt dit MAC product ervoor dat aangebrachte lippenproducten een mooier resultaat leveren.” Bij de kleur Stone heb ik de primer aangebracht op mijn lippen, het voet erg fijn en zacht aan op mijn lippen en de lipstick smeert beter op mijn lippen uit. Bij Mehr was het het stuk stugger om hem aan te brengen zonder deze primer.

Wat is jouw favoriet?

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Jolanda

  Ik vind Mehr het allermooist! Je ziet deze kleur sowieso bij elke beautyblogger voorbijkomen en vind hem bij iedereen prachtig!

  13 april 2016 at 06:45
  • Reply Eva

   Dankjewel! Ik ook denk ik want is de kleur die ik al het meeste op heb gedaan van de drie! 🙂

   13 april 2016 at 12:47
 • Reply Nina Simplynspecial

  Stone zou ik ook nog graag willen! Vind hem wel ‘heftig’ dus ben bang dat ik ‘m toch niet vaak ga dragen. Misschien wat meer buiten mijn comfortzone stappen!

  13 april 2016 at 14:07
  • Reply Eva

   Ik snap wat je bedoeld want hij heeft idd iets heftigs! Maar doordat hij een beetje een natuurlijke kleur heeft valt het op een bepaalde manier weer mee. Hij is het stappen uit je comfort zone wel waard!

   13 april 2016 at 16:43
 • Reply Natiza

  Oeehh wat mooie kleurtjes gekocht! Ik ben echt gek op MAC lipsticks

  13 april 2016 at 18:21
  • Reply Eva

   Dankje!! Ik ook!

   13 april 2016 at 18:43
 • Reply Yvonne

  Mehr vind ik het mooist, maar alle kleuren staan je goed.

  13 april 2016 at 19:27
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   13 april 2016 at 20:02
 • Reply Jamey

  Wat een mooie kleurtjes!

  15 april 2016 at 08:21
  • Reply Eva

   Dankjewel!

   15 april 2016 at 08:44
 • Reply Iris

  Stone is echt 1 van mijn favo MAC lipsticks, zo’n aparte kleur die je op zoveel manieren kan dragen! I love it!

  15 april 2016 at 09:04
  • Reply Eva

   Ik moet nog btje zoeken naar bijpassende looks! Maar dat moet wel lukken 🙂

   15 april 2016 at 09:26
   • Reply Iris

    Paarse ooglooks zijn heel mooi bij Stone! Misschien leuk om een keertje te proberen? X

    17 april 2016 at 09:22
    • Reply Eva

     Toevallig gister met een paarse eyeliner opgehad 😉

     17 april 2016 at 11:31
 • Reply jeapiebel

  Faux, Mehr lijkt kwa kleur dichtbij elkaar, vind ik. Ik vind alle drie kleuren mooi. Als ik moet kiezen ga ik voor Stone. 😉

  15 april 2016 at 13:31
  • Reply Eva

   Ja faux en mehr hebben wel wat van elkaar weg! Stone is wel heel gaaf hè!

   15 april 2016 at 14:01
 • Reply Maartje

  Mooi!

  17 mei 2016 at 06:22
  • Reply Eva

   Dankje! 🙂

   17 mei 2016 at 07:12

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: