Follow:
Grime Haar Make-up Nagels

Make-up e.d. bestaat 1 jaar!

Hoera!! Make-up e.d. bestaat 1 jaar!! 13 februari 2016 kwam mijn eerste artikel online. Ik heb nog steeds heel veel plezier in het maken van looks en artikelen! Vandaag een terugblik.

Februari 2016 was dus mijn eerste maand van mijn blog, ik plaatste twee artikelen, de Fresh Pink and Purple look (die ik ook in een nieuw jasje heb gestoken van de week) en de Power of Make-up.

Maart 2016 begon met een kerstige make-up look van Rudolph the Red Nose Reindeer. Half skelet, half mens, Galaxy en Ice Queen waren de make-up looks die ik bij mezelf heb gemaakt in maart. Ook heb ik een artikel met mijn L.A. Girl Lip Producten geplaatst. Sally Hansen Miracle Gel 360 Tidal Wave was het eerste nagel artikel op Make-up e.d. Met pasen kwam een bloederige Paashaas online die ik bij mijn vader heb gemaakt. De eerste keer dat er een artikel online kwam met mijn nieuwe kapsel was Happy New Hair.

April 2016 begon met de Sugar Skull, meteen een uitprobeersel, namelijk een youtube filmpje. Tot nu toe ook nog het enige filmpje dat ik heb gemaakt. De Heks en de Oranje Rainbow Look heb ik ook op mezelf gedaan. Op mijn handen heb ik een Papegaai en een Gans geschminkt. Maar ook weer een nagel artikel over Sensationail Pink Chiffon. Een artikel met mijn aankopen van Mac met Faux, Mehr, Stone en Prep+Prime Lip. De eerste keer dat ik een Daily Make-up Routine plaatste was ook deze maand. Het laatste artikel was de aankondiging van Mei(n) Looks.

Mei 2016 was een maand waar ik elke dag een make-up look online heb gezet. Veel werk maar heel erg leuk om te doen! Op de foto’s pagina vind je een overzicht van alle looks.

Juni 2016 kwamen twee artikels online over nagels. de Marilyn Monroe Nails en Marmer Nails. Ook schminkte ik een Giraffe op mijn hand. Een overzicht van Mei(n) Looks en de Bloopers in Looks genaamd Blookers kwam ook langs. De tweede shoplog op mijn blog, deze keer van Boozyshop met Morphe producten stond online. De eerste look met Morphe palette en Mac Stone en Fuchsia haar en lippen bij mezelf kwamen online. Wederom een make-up look bij mijn vader, deze keer als Daddy the Drag Queen. Ook kon je zien wat voor make-up ik 10 jaar geleden droeg.

Juli 2016 stond in het teken van veel make-up looks. de Sunset Look, Smokey Eyes & Pink Lips, de Full Face Highlighter en Pickachu kwamen allemaal langs. Ook kwam mijn eerste samenwerking met een groep beautybloggers online namelijk de Nationale Beautybloggersdag & WINACTIE! Mijn MAC Lipstick collectie zag je ook, inmiddels heb ik weer wat meer kleuren. Mijn mint groene nagellakjes kwamen ook langs. En Happy New Hair 2 waar ik voor de tweede keer mijn nieuwe kapsel laat zien. Ook de aankondiging van Nailgustus kwam online.

Augustus 2016 heb ik omgedoopt tot Nailgustus waar ik drie keer per week een nagelartikel online heb gezet. Op de foto pagina vind je een overzicht van alle nagels.

September 2016 was een maand met erg weinig artikelen vanwege privé omstandigheden. Het begon met een hele leuke nieuwe samenwerking met dezelfde groep beautybloggers als in juli alleen deze keer behandelde we allemaal een dilemma. Ook werkte ik mijn dilemma uit de Doorlopende wenkbrauwen & Geen wenkbrauwen. Het laatste artikel van september kwam op de tweede zaterdag online waarin ik even offline ga “Only an echo remains”.

Oktober 2016 is de maand waar er maar één artikel online kwam, met de uitleg van mijn afwezigheid en een ode aan mijn vader. Namelijk Over en voor mijn vader.

November 2016 ben ik weer helemaal terug. Ik had al een aantal looks klaar staan omdat ik eigenlijk in september wilde plaatsen omdat ik op vakantie zou zijn. Namelijk Oudroze, Groenblauw, Kiko Look en Smoked Purple. Ook de Essie Gel Couture had ik alvast klaar staan voor mijn vakantie. De rest van de maand kwamen er ook alleen maar make-up looks online die ik in november heb gemaakt. No-make-up Make-up Look, Men Love Mystery, Zwart Rood en Movember.

December 2016 start met een zwarte pieten look. Mijn derde Happy New Hair zag je ook langs komen. De laatste artikels van december stonden in het teken van kerstmis namelijk Kerstlamp Nagels, Kerstlook Inspiratie 2016, Kerstbal, Glitter Baard en Glitter Lippen. Er kwamen eind van het jaar ook Vuurwerk Nagels online en een compilatie van 2016 met de meest bekeken en minst bekeken artikelen.

Januari 2017 begon met een Nieuwjaarslook die niet heel erg draagbaar is. Heroine, Silver Eyes en Jelly Bean waren de looks die ik tijdens Kerst droeg en vast heb gelegd voor mijn blog. Ook plaatste ik een shoplog met mijn NYX aankopen en mijn nieuwe Mac lipstick in 4Eva. Vervolgens kwam er een poezenlook vanwege de Poëzieweek online en mijn Make-up Studio Lipstick collectie.

Februari 2017 is nog maar net begonnen. Voor dit artikel kwamen de Sally Hansen Miracle Gel 270 Street FlairLook met Eyeliner en 4Eva online en de Frozen Look, maar ook de Fresh(er) Pink and Purple look een remake van de eerste look die ik op mijn blog online heb gezet.

Wat vind jij het leukste artikel dat online kwam afgelopen jaar?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply José van der Kaaij

  Gefeliciteerd Eva!
  Ik vind het elke keer weer verrassend waar je mee komt. Erg leuk!
  Liefs, José

  15 februari 2017 at 08:14
  • Reply Eva

   Dankjewel José! Ik ga ermee door 🙂

   15 februari 2017 at 13:25
 • Reply Marianne

  Top Eef,
  Goed gedaan❤️

  15 februari 2017 at 11:05
  • Reply Eva

   Dankje map! 🙂

   15 februari 2017 at 13:26
 • Reply Lieke van Veen

  Ik vind die look met die kerstbal wel gaaf!
  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  15 februari 2017 at 15:50
  • Reply Eva

   Dankjewel!!

   15 februari 2017 at 17:34
 • Reply Lonneke

  Gefeliciteerd met je blog- verjaardag! Ik wens je nog heel veel meer blogjaren toe. Ik vind je zo getalenteerd en volg daarom ook graag!

  15 februari 2017 at 21:52
  • Reply Eva

   Super lieve reactie Lonneke!!! Heel erg bedankt!!! 🙂 🙂

   15 februari 2017 at 22:15
 • Reply Maaike

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog 😀 Ik vond de post leuk met die kerstbal, maar ook de post als evil paashaas 😀 Mijn blog bestaat nu alweer 2 jaar. Leuk om een terugblik te zien bij jou 😀

  20 februari 2017 at 22:31
  • Reply Eva

   Dankjewel! Leuk dat die van jou al 2 jaar bestaat!

   21 februari 2017 at 06:07

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: