Follow:
Grime Haar Make-up Nagels

Make-up e.d. bestaat 2 jaar!

Hieper de piep, Hoera! Mijn blog Make-up e.d. bestaat 2 jaar over 3 dagen! Ik ga in dit artikel terugblikken op alle looks die het afgelopen jaar online zijn gekomen. Vorig jaar deed ik hetzelfde, deze keer de artikelen van het afgelopen jaar.

Februari 2017 na de viering van mijn 1 jaar bestaan Make-up e.d. kwam de look met Mac Stone Lipstick online. Ook zag je de eerste keer mijn Daily Make-up Routine. Als laatste zag je de Groene eyeliner en blauwe lippen.

Maart 2017 startte met Happy New Hair 4. Een creative ooglook op mijn hand zag je ook in Hand Make-up. Een hele neutrale look in de Copper Eyes and Nude Lips. De Marble Nails met Twinmarkers van de Action vind ik ook erg leuk om terug te maken. De No Brushes Make-up Challenge is wat mij betreft ook erg goed gelukt. En omdat ik mezelf ook zonder penselen op kan maken vond ik het leuk om ook te laten zien welke penselen ik gebruik om de looks te creëren. Een frisse Lente Look kwam ook in de maand maart online. De Gele Rainbow Look die niet heel flatteus is maar wel vrolijk. En tot slot een Rode Lippen Look.

April 2017 begon met 1 April, kikker in je bil! Een zachte look met de lipstick Really Me. Vervolgens een Dilemma: Lippenstift uitgeschoten of lippenstift op de tanden. Purple Fluffy een paarse look, maar ook Wine Red kwam online. Net als de maand ervoor kwam er ook een nagelartikel online, met de Kiko 505 Rosa Caprioglio Perlato. Holographic Glitter Eyes zag je ook. Vanwege Koningsdag maakte ik een rood, wit blauwe look. En een blauw bruine ooglook in Blue Stone, eindige de maand april.

Mei 2017 begon met It’s my Birthday! Vervolgens kwam de Silver Look online. En natuurlijk moest ik weer naar de kapper voor Happy New Hair 5. Een look met de lipstick Captive. Maar ook een Bloemen look zag je in de maand mei. Jip en Janneke Nagels vanwege de Annie M.G. Schmidt dag kwam ook online. Look 1 met Mehr, Purple Eyes en Look 2 met Mehr zag je ook.

Juni 2017 begon met Guilty Pleasure Chills and Thrills. Look 3 met Mehr kwam ook online. Lavender Violet een mooie zachte paarse look. Edgy Emerald met de lipstick Really Me plaatste ik ook. Make-up Horror: Uitgeschoten mascara zag je ook. De Red Velvet look en Juicy Blackberry. En tot slot de aankondiging van Jullie Looks kwam online.

Juli 2017 was een maand vol andere gezichten. Drama Green, Pink Sunset, Granny Grey, Vrouw met Krulsnor, Amazing Blue, Mysterieus Purple en Siamese Tweeling.

Augustus 2017 was een maand waarin ik een stapje terug deed op Make-up e.d. Maar plaatste wel een Jullie Looks samenvatting. En de Wrong Handed Make-up Challenge en Affectionate Purple.

September 2017 was de eerste maand waarin ik maar één keer per week een artikel plaatste. Ik begon met Happy New Hair 6. Room Tour en het Super Lash Serum kwamen online. Als start van de herfst zag je de Eekhoorn. De maand eindigde met de Unicorn look.

Oktober 2017 stond in het teken van Halloween. Dus ik begon met een overzicht van geschikte Halloween Looks die je eerder zag op mijn blog. Bloody Nails en en Golden Blood Lips. En als laatste de Girly Clown It.

November 2017 startte de maand met Green & Copper look. Ook zag je mijn dagelijkse make-up routine. Pink & Silver en Puffy Marshmallow kwamen als laatste online.

December 2017 begon met een frisse Lila Look, mijn Skincare Routine kwam ook online. Ook ging ik weer naar de kapper en liet ik een pony knippen in Happy New Hair 7. Kerst Look en 2017 eindigden de maand en het kalender jaar.

Januari 2018 begon met een samenwerking met Laura in de LvanR Collab: Morphe Brushes 35B palette. Blue Lilac en Paarse Acryl Nagels kwamen erna online. De maand eindigde met Smokey Green.

Februari 2018 is natuurlijk nog maar net begonnen en vorige week zag je mijn Haircare Routine.

Wat vond jij het leukste artikel van het afgelopen jaar?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Marianne

  Gefeliciteerd!!!! Houd stand❤️

  10 februari 2018 at 08:40
  • Reply Eva

   Kus!

   10 februari 2018 at 08:46
 • Reply Sabrina

  Gefeliciteerd! Nog vele jaren in goede blog gezondheid! Je every Day routine vond ik het leukst!

  10 februari 2018 at 20:16
  • Reply Eva

   Dankjewel! Leuk om te horen!

   10 februari 2018 at 20:56
 • Reply Maaike

  Super leuk 😀 Gefeliciteerd! Mijn blog bestaat sinds afgelopen vrijdag alweer 3 jaar.

  13 februari 2018 at 22:55
  • Reply Eva

   Dankje! Jij ook nog gefeliciteerd!

   15 februari 2018 at 07:39

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: