Follow:
Grime

Make-up Horror: Neus doorboord

De maand mei elke dag
een Mei(n) Looks online!
Lees hier waarom.
Nummer 24

Op twitter zag je het misschien al langs komen, waar ik altijd enorm bang voor ben is gebeurd…

 Tijdens het doen van mijn dagelijkse make-up routine kwam ik bij de laatste stap aan: mijn lippen. Met een puntenslijper sleep ik de punt van mijn lip potlood zo scherp mogelijk zodat ik met een scherpe punt een strakke lijn kon trekken rondom mijn lippen. Helaas kwam ik niet verder dan een kant…

Toen schoot ik uit met het potlood recht mijn neus in!

Zoals je hopelijk begrijpt, is dit niet echt gebeurd, maar heb ik dit zelf gemaakt. Ik zal je nu uitleggen welke producten ik heb gebruikt.

Het lip potlood is van Golden Rose die ik niet meer kan gebruiken omdat ik deze door midden heb gebroken. De achterkant van het potlood heb ik in mijn neus gestopt. De voorkant van het potlood heb ik met Ben Nye Nose and Scar Wax en huidlijm Mastix van Kryolan aan mijn neus bevestigd. De wax zo uitgewerkt dat het mijn huid lijkt.

Vervolgens met vloeibare latex van Kryolan over de wax, dit goed laten drogen om vervolgens het vurig van kleur te kunnen maken met 082 een Supracolor van Kryolan, ook waar het potlood uit mijn neus komt. Met Fresh Scratch een dikke stroperige donkerrode bloed soort van Kryolan de wond bloederig gemaakt. Behalve de wond ook het potlood bebloed. Met een vloeibare lichte bloed soort van Kryolan dit allemaal wat verser laten lijken.

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Mariska

  Geweldig, al die foto’s. Wat kun je dat eng goed zeg. Super gaaf gedaan, ik doe het je niet na!

  24 mei 2016 at 07:19
  • Reply Eva

   Haha dankjewel!

   24 mei 2016 at 07:41
 • Reply Lonneke

  Wauw jij hebt talent zeg! Dit ziet er zo echt uit mijn complimenten hoor!

  24 mei 2016 at 07:54
  • Reply Eva

   Dankjewel!! Leuk om te horen!

   24 mei 2016 at 08:09
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Wauw haha het lijkt zo echt! Heel gaaf gedaan! xx

  24 mei 2016 at 10:08
  • Reply Eva

   Dankje Janneke 🙂

   24 mei 2016 at 10:55
 • Reply Marieke

  Oh wow dit ziet er scary echt uit, wat knap zeg!

  24 mei 2016 at 14:28
  • Reply Eva

   Dankjewel! Dat is de bedoeling 😉

   24 mei 2016 at 14:33
 • Reply Quinty

  Iieekkss haha wat ziet het er echt en eng uit! Wat gaaf gedaan hoor 🙂

  24 mei 2016 at 21:30
  • Reply Eva

   Dankjewel Quinty!

   24 mei 2016 at 22:20
 • Reply Griet

  Wat leuk (en eng!) gedaan 🙂

  26 mei 2016 at 20:33
  • Reply Eva

   Dankje!

   26 mei 2016 at 21:08

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: