Follow:
Grime Haar Make-up Nagels

Make-up Room Tour

Vandaag een kijkje in mijn make-up kamer. Een Roomtour. Misschien is je opgevallen in de looks dat de achtergrond anders is. Eerst maakte ik een zwarte waas rondom de foto’s. Nu is dat niet meer nodig omdat ik neutralere achtergronden heb. De ene keer een marmer print, witte achtergrond of gele. Lees verder als je benieuwd bent waar the make-up magic happens.

De grootste reden voor dit artikel is dat het gister een jaar geleden is dat mijn vader overleed. Dit wil ik niet stilletjes voorbij laten gaan op mijn blog omdat ik hem nog steeds super erg mis. Daarom heeft hij een speciaal plekje in mijn kamer.

Mijn artikelen maak en foto’s bewerk ik aan dit fijne bureau. Een heerlijk plekje voor het raam. 

De looks ontstaan voor deze spiegel, die ik ruim tien jaar geleden bij de kringloop scoorde, eerder verfde ik hem goud maar is nu al een tijdje zilver van kleur.

Aan beide kanten van de spiegel staat een kast waar al mijn make-up in zit. Dit zijn erg fijne kasten al ben ik nog wel opzoek naar een handig systeem om het op te bergen.

Aan de andere kant van de kamer heb ik een mooie antiek rode kast staan, vooral ter decoratie. Met wat accessoires erop. Hier liggen ook altijd wel wat kwasten en sponsjes te drogen. Boven die kast hangen ook drie favoriete make-up quotes waar ik me in kan vinden. Die zag je laatst ook al voorbij komen op mijn Instagram account.

Aan de overkant van deze muur, hangt een collage met een greep uit de make-up looks die online zijn gekomen op Make-up e.d. Ik vind het een tikkeltje narcistisch dat ik 24 keer aan de muur hang. Maar ik vind dat het gezicht een wit canvas is waar je zoveel verschillende gezichten mee kan creëren. Juist doordat het alleen maar op mijn gezicht is zie je het effect van make-up goed. En het zijn looks waar ik trots op ben.

Wat vind je van mijn make-up kamer?

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maaike

  Heel leuk om te zien en ziet er mooi opgeruimd uit 😀 Ook heel mooi dat plekje voor je vader. Logisch dat je hem nog steeds mist. En ik vind het niet narcistisch hoor, de foto’s van jezelf. Je mag toch best trots zijn op je werk? 😀

  12 september 2017 at 00:15
  • Reply Eva

   Dankjewel! Lieve reactie!

   12 september 2017 at 13:45

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: