Follow:
Make-up

Make-up Studio Lipstick collectie

In mijn make-up collectie heb ik erg veel lipsticks. Van het Nederlandse merk Make-up Studio heb ik er zeven. Eerlijk gezegd draag ik ze niet vaak meer, maar het zijn wel fijne lipsticks en mooie kleuren.

Aphrodite

Is een hele lichte oranje neutrale kleur. Persoonlijk houd ik hier helemaal niet van. Ik heb deze dan ook niet zelf gekocht. Maar gekregen toen ik werkte in een Make-up Studio winkel omdat deze in de zomer collectie Sun Goddess hoorde.

Nummer 61

Droeg ik een paar jaar geleden voordat ik Mac Faux had ontdekt bijna dagelijks. Deze is dan ook bijna op. Ik blijf het een hele mooie kleur vinden om te dragen!

Groenblauw
Parelmoer
Silky

Nummer 27

Was mijn eerste lipstick van Make-up Studio, ik kocht er een blush bij die er goed bij paste, ook zo fel peachy roze. Het blijft een mooi fris kleurtje.

Nummer 42

Is een hele matte knal roze lipstick. Erg heftig maar erg gaaf, zeker met deze make-up look vind ik hem goed kunnen. 

Opposite Eyes
Ombre Lippen

Nummer 82

Ben ik om eerlijk te zijn een paar maanden kwijt geweest. Ik kon hem nergens vinden, ik was in staat om hem opnieuw te kopen, omdat ik hem erg mooi vind. Maar gelukkig was dit niet nodig en ben ik deze mooie paars tint weer tegengekomen in mijn collectie.

Fuchsia haar en lippen
Half skelet, half mens

Nummer 80

Vind ik een kleur die te vergelijken is met nummer 82. Alleen is deze een stuk minder paars. Wat minder heftig van kleur en een stuk draagbaarder. Ook is deze matter dan 82. Een kleur die ik erg vaak heb gedragen en eigenlijk weer moet gaan dragen.

Pret a Porter Prune

Is een hele mooie donkere kleur, ik vind hem vaak goed gaan met mijn haarkleur. Hij heeft een hele andere geur dan de andere lipsticks van Make-up Studio die ik heb. Deze komt uit een winter collectie.

Koper met Paars
Power of Make-up

Heb jij lipsticks van Make-up Studio?

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jolanda

  Mooi hoor!! Ik heb alleen een gloss en de glitter lips van Make-up Studio

  28 januari 2017 at 09:06
  • Reply Eva

   Dankje! Glitters zijn ook mooi van Make-up Studio!

   28 januari 2017 at 13:08
 • Reply Silkeblogs

  Ik hou echt van de lipsticks van Make-up Studio! <3

  28 januari 2017 at 10:56
  • Reply Eva

   Ik ook! 🙂

   28 januari 2017 at 13:08
 • Reply Maaike

  Lijken me fijne lipsticks, zien er goed uit! Ik heb helaas nog helemaal niks van dit merk in mijn stash :O

  30 januari 2017 at 00:31
  • Reply Eva

   Dat zijn het zeker!!

   30 januari 2017 at 09:37
 • Reply Elisa

  Nummer 80 staat je echt prachtig! Zeker meer dragen hoor 🙂

  9 februari 2017 at 22:09
  • Reply Eva

   Dankjewel!! Ga ik doen, heb ik inmiddels ook al een paar keer gedaan 🙂

   10 februari 2017 at 09:35

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Return to Top ▲Return to Top ▲
  %d bloggers liken dit: